Αυτοδιοίκηση

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Ο Κορκίδης δεν βάζει τελικά για δήμαρχος Πειραιά – Το ανακοίνωσε ο ίδιος

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Ο Κορκίδης δεν βάζει τελικά για δήμαρχος Πειραιά – Το ανακοίνωσε ο ίδιος
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Με έξι λέξεις μέσω twiiter, ο Βασίλης Κορκίδης ανακοίνωσε ότι δεν θα διεκδικήσει τον Δήμου του Πειραιά.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Τρεις… ολόκληρες μέρες  έμεινε υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλης Κορκίδης.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μάλιστα με διαρροή ανακοίνωσε την υποψηφιότητα Κορκίδη για τον δήμο του Πειραιά την περασμένη Παρασκευή. Με την σειρά του, ο ίδιος ο Βασίλης Κορκίδης επιβεβαίωσε τα όσα υποστήριξε η Νέα Δημοκρατία.

Ωστόσο, σήμερα με ένα ποστ στο Τwitter ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος. «Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Βασίλης Κορκίδης  είχε σήμερα συνάντηση με τον  Κυριάκο Μητσοτάκη. Από την πλευρά του διαρρέεται ότι αποσύρεται για οικογενειακούς λόγους.

Σε δήλωσή του που ανάρτησε στο Facebook ο κ. Κορκίδης αναφέρει:

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική πρόταση στήριξης στην διεκδίκηση του δήμου Πειραιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου, αλλά δυστυχώς οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να αναλάβω μία τόσο μεγάλη ευθύνη για τη πόλη που αγαπώ.

Λυπάμαι πολύ εάν απογοητεύω κάποιους συμπολίτες μου με την τελική απόφαση μου, όμως θέλω να πιστέψετε ότι είναι αποτέλεσμα δύσκολης αλλά ώριμης σκέψης. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments