Αυτοδιοίκηση
pagenews.gr / Αυτοδιοίκηση / Αλέξανδρος Πνευματικός: Συμφωνία για τον εξοπλισμό του εργοστασίου διαχείρισης απορριμάτων
Αλέξανδρος Πνευματικός: Συμφωνία για τον εξοπλισμό του εργοστασίου διαχείρισης απορριμάτων | Pagenews.gr
Pagenews Team

Σε συμφωνία με την ελληνική εταιρεία περιβαλλοντικών συστημάτων προχώρησε ο Δήμαρχος Κορινθίων, κος Αλέξανδρος Πνευματικός στο πλαίσιο προμήθειας εξοπλισμού για το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμάτων, ανακύκλωσης και κομποστοποίησης.

Αναλυτικότερα, η εν λόγω συμφωνία αφορά την προμήθεια ενός τριαξονικού φορτηγού αξίας 177.320,00 ευρώ που θα βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια του Δήμου Κορινθίων να διαχειρίζεται ακόμα και στο 100% τα απορρίμματα του.

Μάλιστα, όπως είπε ο κος Πνευματικός ο σχεδιασμός του έργου προχωρά με μεγάλη ταχύτητα και προσοχή.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Κορινθίων εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο δήμος θα λάβει και τον υπόλοιπο εξοπλισμό που χρειάζεται με την προκήρυξη νέου διαγωνισμού, αφού ο προηγούμενος κατέστη άγονος. Αυτός ο εξοπλισμός αφορά ένα ανυψωτή – κλαρκ και έναν σπαστό φορτωτή τα οποία ο Δήμος διαθέτει μεν, αλλά επιθυμεί να προμηθευθεί νέα μηχανήματα, αφού και οι προδιαγραφές του εργοστασίου είναι σύγχρονης τεχνολογίας.

Κλείνοντας, ο κος Πνευματικός ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο της εταιρείας, κο Αλεξανδράκη, τονίζοντας πως η προσπάθεια του Δήμου θα πρέπει να στηριχθεί από όλους τους δημότες, ιδιαίτερα από την στιγμή που στην υπόλοιπη Πελοπόννησο έχουν γίνει ελάχιστες ενέργειες προκειμένου να βρεθεί λύση στο χρόνιο πρόβλημα των απορριμάτων.

Ετικέτες: 
2018