Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη (13/12/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη (13/12/18)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη (13/12/18)

Κριός

Πόσο διασκεδαστικό είναι να κάνετε τα πάντα προφανή, αγαπητοί Κριοί; Υπό την αναμενόμενη δελεαστική «σύγκρουση» της Σελήνης με την ονειροπόλα Αφροδίτη, λίγο μυστήριο θα σας κάνει πιο σαγηνευτικούς!

Έχετε το ελεύθερο να ασκήσετε αυτή την τακτική, από το μπάνιο μέχρι την κρεβατοκάμαρα… Οι νύξεις και οι υπαινιγμοί θα οξύνουν την περιέργεια της άλλης πλευράς!

Ταύρος

Τι σημαίνει γενναιοδωρία για εσάς, αγαπητοί Ταύροι; Πάντως όχι να κάνετε ακριβά δώρα σε όλους τους φίλους σας – όσο επιθυμητό κι αν είναι!

Σήμερα βρείτε άλλους τρόπους να εκφράσετε τα φιλάνθρωπα συναισθήματά σας. Στηρίξτε την προσπάθεια κάποιου που κάνει έναν έρανο, ακόμα και διαδίδοντάς τον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οργανώστε στον εργασιακό σας χώρο μια ομαδική προσφορά τροφίμων, ρουχισμού και παιχνιδιών. Ακόμα και η πιο μικρή δράση, θα επιφέρει μεγάλη διαφορά σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους.

Δίδυμοι

Η προσέγγιση ακόμα και αγνώστων με «πονηρή» πρόθεση ή όχι, είναι μία από τις αγαπημένες δραστηριότητες των τολμηρών Διδύμων! Δεν χωράει σχολιασμός εδώ, η ποικιλία είναι το αλάτι της ζωής σας γιατί βαριέστε και εύκολα.

Οι άλλοι έλκονται από την ζωηρή σας ενέργεια, γι’ αυτό σήμερα αξιοποιήστε τη. Ανοιχτείτε σε ευρύτερους κύκλους ανθρώπων, αφήστε τις αισθήσεις σας να κεντριστούν για τις προθέσεις των άλλων… Η προθυμία σας θα εκτιμηθεί, ειδικά από άτομα με ισχύ στο εργασιακό σας περιβάλλον!

Καρκίνος

Η ποικιλία θα είναι το ζητούμενό σας σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι! Αυτό οφείλεται στο επερχόμενο πικάντικο τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη… Γι’ αυτό μην διστάσετε να ξεπεράσετε και κάποια από τα όριά σας. Να ξέρετε ότι τα πάντα είναι πιθανά, καθώς θα αγοράζετε τον πρωινό σας καφέ είτε στο φωτοτυπικό της δουλειάς.

Αν είστε αδέσμευτοι, μην περιοριστείτε στα γνωστά σας στέκια. Ένα καινούργιο σκηνικό μπορεί να κρύβει ανέλπιστες δυνατότητες. Η αλλαγή στη ρουτίνα ισχύει και για τους δεσμευμένους!

Λέων

Βρεθείτε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους, αγαπητοί Λέοντες! Η συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη, κεντρίζει τον τομέα σας του σπιτιού και της οικογένειας.

Ανεβάστε τον ενθουσιασμό, αν πρόκειται να βρεθείτε όλοι μαζί για τις γιορτές. Ο οργάνωση ομαδικών δραστηριοτήτων, από το μαγείρεμα μέχρι το άνοιγμα των δώρων, μπορεί να κάνει θαύματα στην ανυπομονησία! Παράλληλα, αυτές οι επουλωτικές δονήσεις μπορούν να εξαλείψουν πιθανές διχόνοιες μεταξύ των μελών της οικογένειάς σας.

Παρθένος

Θέλετε να «ανέβει» σε επίπεδο μια φιλική σας σχέση, αγαπητοί Παρθένοι; Η χημεία μπορεί να φτάσει σε αναβρασμό σήμερα, σε σημείο να μην μπορείτε να αντισταθείτε στον μαγνητισμό! Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη διαδικασία – ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να καταλήξει μια συνάντηση των δυο σας. Από την άλλη πλευρά, μην αυταπατάστε:

Αν το άλλο άτομο είναι δεσμευμένο ή ανεξάρτητο εκ πεποιθήσεως, διατηρήστε τα υγιή σας όρια. Δεν αξίζει να ρισκάρετε την αμοιβαία σας εμπιστοσύνη γι’ αυτή την περιστασιακή λαγνεία!

Ζυγός

Οι υγιείς και ήρεμες σχέσεις δεν έχουν το χάρισμα να σας εξάπτουν εξ αρχής, αγαπητοί Ζυγοί. Αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να εξερευνήσει μια υποβόσκουσα φλόγα αντί για τα στιγμιαία πυροτεχνήματα, θα ενθουσιαστείτε πιο γρήγορα! Η ενέργεια θα σας ωθήσει προς το αντικείμενο του πόθου σας.

Τι θα γίνει αν στραφείτε προς ανθρώπους που είναι πιο «μετρημένοι», αντί αυτών που αποζητούν σωτήρες να τους βγάλουν από το χάος τους. Μην προστρέξετε να βοηθήσετε όποιον βρεθεί μπλεγμένος, επιτρέψτε του να βρει τη λύση μόνος αυτή τη φορά.

Σκορπιός

Απολαύστε την ομορφιά σε όλες τις μορφές της, αγαπητοί Σκορπιοί! Από ένα χειροποίητο αντικείμενο μέχρι ένα καλομαγειρεμένο φαγητό, αφήστε τα μάτια σας να πλανηθούν πάνω τους.

Δεν αποκλείεται να νιώσετε σπίθες για ένα άτομο που θεωρείτε εμφανίσιμο… Αλλά πριν κάνετε όνειρα για το κοινό σας μέλλον, μάθετε αν είναι διαθέσιμο. Ακόμα κι αν μπορείτε να το γοητεύσετε έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει περίπτωση να το κατακτήσετε. Αποφύγετε τις προκλήσεις, μόνο εσάς θα φέρουν σε δύσκολη θέση.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα σας καλεί σε επουλώσεις καρδιάς, αγαπητοί Τοξότες! Η ευαίσθητη Σελήνη συνωμοτεί με την ειρηνοποιό Αφροδίτη, δίνοντάς σας την ευκαιρία να βελτιώσετε τις όποιες ταραγμένες σχέσεις σας.

Αξιοποιήστε αυτή την ευγενική και διπλωματική ενέργεια, για να αφήσετε πίσω σας μικροπράγματα που πήραν αχρείαστες διαστάσεις. Επιλέξτε για απόψε εξόδους πιο ανέμελες και χαρωπές, είστε πιο προσιτοί όταν διασκεδάζετε!

Αιγόκερως

Η δύναμή σας της πειθούς θα είναι σε έξαρση σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Είναι η ιδανική στιγμή για να εκθέσετε τη δική σας πλευρά με επιχειρήματα, ώστε να παρθούν οι σωστές αποφάσεις.

Αν πιστεύετε σε αυτά που έχετε να προσφέρετε, δεν θα σας πάρει πολύ για να καταλήξετε σε συμφωνίες. Παράλληλα με την αυτοπεποίθηση, αξιοποιήστε και τη γλώσσα του σώματος. Όταν κοιτάτε τους άλλους στα μάτια, είναι βέβαιο ότι θα σας ακούσουν!

Υδροχόος

Οι δημιουργικοί χυμοί θα σας κατακλύσουν σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι! Το επερχόμενο τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, έχει τη δυναμική να φτάσει στον τερματισμό ένα καίριο εγχείρημά σας.

Γι’ αυτό ενημερώστε όσους σας περιμένουν ότι μπορεί να αργήσετε λίγο, εξαιτίας αυτής της διαδικασίας ολοκλήρωσης. Θέλετε το πιο άρτιο αποτέλεσμα, άρα πρέπει να είστε επιμελείς και προσεκτικοί με την κάθε λεπτομέρεια.

Ιχθύες

Οι προσδοκίες σας είναι παραπάνω από εφικτές σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη από το ζώδιό σας, συμπράττει με την λαμπερή Αφροδίτη και φωτίζουν ρόδινα τον 9ο Οίκο σας της αισιοδοξίας.

Παραμερίστε την τελειότητα και χειριστείτε κάποια πρόσφατα λάθη σας ως μαθησιακές εμπειρίες αντί για απογοητεύσεις.

Αν ξεπεράσατε κάποια όρια, απολογηθείτε αντί να τιμωρείτε τον εαυτό σας.

Παράλληλα, αν κάποιος σας αδίκησε, κάντε μια ειλικρινή προσέγγιση για συζήτηση αντί να διατηρείτε την ψυχρότητα.

Πηγή: astro-live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments