Γεύση

Chocolate Fest Athens: Έρχεται το πιο σοκολατένιο φεστιβάλ

Chocolate Fest Athens: Έρχεται το πιο σοκολατένιο φεστιβάλ
Chocolate Fest Athens: Έρχεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Chocolate Fest Athens: Το πιο σοκολατένιο φεστιβάλ έρχεται για 4 ολόκληρες ημέρες του Φλεβάρη στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Chocolate Fest Athens: Η Τεχνόπολη γίνεται ένα… εργοστάσιο σοκολάτας

Το Chocolate Fest Athens έρχεται από τις 14 έως τις 17 Φεβρουαρίου 2019.

Το φεστιβάλ μετατρέπει την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων σ’ ένα εργοστάσιο σοκολάτας, με σκοπό να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους.

Chocolate Fest

Gepostet von Chocolate Fest am Donnerstag, 13. Dezember 2018

Το Chocolate Fest Athens, σκοπεύει να φέρει κοντά μερικά από τα πιο αγαπημένα μας πράγματα στον κόσμο: τη μουσική, την καλλιτεχνική δημιουργία, τους παραμυθένιους γευστικούς πειρασμούς και φυσικά… τη σοκολάτα!

Για τέσσερις μέρες θα συγκεντρωθούν στην Τεχνόπολη εκθέτες, brands, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της γεύσης που θα δημιουργούν, έχοντας πάντα σαν βάση το λατρεμένο υλικό και φυσικά χιλιάδες επισκέπτες που αποκλείεται να καταφέρουν να αντισταθούν στον πειρασμό…

τι εννοώ όταν λέω θέλω να πιω σοκολάταChocolate Fest

Gepostet von Chocolate Fest am Mittwoch, 12. Dezember 2018

Παράλληλα happenings, θεματικά περίπτερα, live cooking, workshops καθώς και πολλές εκπλήξεις ολοκληρώνουν το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Αυτό που κρύβεις μέσα σου, μετράει.Chocolate Fest

Gepostet von Chocolate Fest am Samstag, 8. Dezember 2018

Γνωστοί σεφ αλλά και εκθέτες θα συστήσουν τους επισκέπτες στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής με ευφάνταστες ιδέες για συνταγές πιο σοκολατένιες από ποτέ στο Live Cooking του πιο σοκολατένιου φεστιβάλ.

Εκπαιδευτικά Workshops από τους καλύτερους θα τους μυήσουν σε όλα τα μυστικά της σοκολάτας από την ιστορία της μέχρι τις τεχνικές της.

https://www.facebook.com/chocolatefestgr/photos/a.548390808918914/548432405581421/?type=3&theater

Δεν θα λείψουν φυσικά και δημιουργικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, όπως επίσης και το πιο ρομαντικό photobooth που θα έχει στηθεί ειδικά για την περίσταση.

Τέλος, στο ειδικά διαμορφωμένο chocolate bar στον εξωτερικό χώρο της Τεχνόπολης θα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να απολαύσει κανείς ζεστή σας σοκολάτα και άλλες λιχουδιές, αλλά και live acoustic acts και μουσικές από αγαπημένους djs.

Chocolate Fest | Αθήνα – Info Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων 14, 15, 16 και 17 Φεβρουαρίου 2019 Εισιτήρια; 3€/ Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 5 ετών, e-tickets Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη-Κυριακή 11:00 – 21:00

Official Url: www.chocolatefest.gr  Official Facebook Page: https://www.facebook.com/chocolatefestgr Official Instagram Page: https://www.instagram.com/chocolatefest_gr/ Official Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1540519126093564/

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments