Πολιτική

Θεοδωράκης για ψήφο εμπιστοσύνης: Το Ποτάμι δεν στηρίζει την κυβέρνηση

Θεοδωράκης για ψήφο εμπιστοσύνης: Το Ποτάμι δεν στηρίζει την κυβέρνηση
"Το Ποτάμι δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα", αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

Το Ποτάμι που ποτέ δεν κρύφτηκε, έχει από καιρό ξεκαθαρίσει: δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον κ.Τσίπρα. Οι ιδεοληψίες, η αναποτελεσματικότητα, ο λαϊκισμός, το κομματικό κράτος δεν μπορεί να επιβραβεύονται. Τα υπόλοιπα από το βήμα της Βουλής.

Η ανάρτηση:

Καμμένος: Δεν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης

Αν δώσουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση θα είναι σαν να στηρίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών, ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στην εισαγωγική του τοποθέτηση στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

«Καμία λύση με τη χρήση του όρου Μακεδονία ήταν η απόφαση στο πρώτο και το τρίτο συνέδριο», είπε ο κ. Καμμένος και διευκρίνισε ότι «Γι’ αυτό ακριβώς και μόνον τον λόγο σήμερα ανακοίνωσα στον πρωθυπουργό ότι οι ΑΝΕΛ αποχωρούμε από την κυβέρνηση».

Μια κυβέρνηση την οποία όπως ανέφερε «πονάμε, που τη χτίσαμε μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ, που την είδαμε να συγκρούεται με τη διαπλοκή και τη διαφθορά, που έβγαλε τη χώρα από τα Μνημόνια». «Αλλά», τόνισε, «αν δώσουμε την εμπιστοσύνη μας είναι σαν να δίνουμε εμπιστοσύνη μας στη Συμφωνία των Πρεσπών».

Επίσης, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι η πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης γίνεται από υπερευαισθησία του πρωθυπουργού.

Παράλληλα, ανέφερε ότι θα διαγραφούν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες όσοι ανταλλάξουν την ψήφο τους με κυβερνητική θέση και συμπλήρωσε ότι θα καταψηφίσει ο ίδιος, η κ. Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και ο Κώστας Κατσικής.

Διαβάστε Eπίσης

Πάνος Καμμένος: Η συνέντευξη Τύπου για το «διαζύγιο» με τον ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Καμμένος για πρόταση μομφής: Υπογράφω αν ο Μητσοτάκης δεχθεί όρο χωρίς Μακεδονία

Περισσότερα