Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις της ημέρας (14/1/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις της ημέρας (14/1/19)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις της ημέρας (14/1/19).

ζώδια σήμερα Κριός

Η σημερινή μέρα αναμένεται να είναι πραγματικά θριαμβευτική για εσάς, αγαπητοί Κριοί! Θα λάβετε την αναγνώριση που σας αξίζει, από άτομα που έχουν λόγο για το μέλλον της καριέρας σας.

Να ξέρετε ότι οι σημερινές εξελίξεις μπορεί να σας προκαλέσουν ένταση… Γι’ αυτό δεν πρέπει να στραφείτε στο αλκοόλ ή άλλα τέτοια μέσα για να χαλαρώσετε. Στραφείτε στους δικούς σας ανθρώπους για να ηρεμήσετε και να μοιραστείτε την πίεσή σας.

ζώδια σήμερα Ταύρος

Δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί αισιόδοξη η σημερινή μέρα για εσάς, αγαπητοί Ταύροι. Γι’ αυτό ευθύνεται η μειωμένη σας διάθεση.

Ίσως νιώσετε να δυσκολεύεστε στη συνεργασία με συναδέλφους και συνεργάτες. Διαθέστε λίγο χρόνο για την επαναφόρτιση των συναισθηματικών σας μπαταριών.

Με κάθε τρόπο σήμερα να αποφύγετε ό,τι σας προκαλεί θλίψη ή επιθετικότητα. Επίσης, αποφύγετε τις αγορές.

Δίδυμοι

Εντυπωσιακές εξελίξεις σας αναμένουν σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Θα έχετε πολλές επιτυχίες, ειδικά όσο αφορά τα επαγγελματικά και την καριέρα σας συνολικότερα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αξιοποιήστε την εύνοια για να μελετήσετε πιθανές συνέργειες. Αργότερα αφιερώστε χρόνο σε κάποια οικογενειακά θέματα. Ίσως ένα συγγενικό σας άτομο να χρειάζεται βοήθεια σε θέματα υγείας.

Καρκίνος

Με ηρεμία και χαλαρό βηματισμό να μπείτε στην καινούργια εβδομάδα, αγαπητοί Καρκίνοι! Η μέρα δεν ενδείκνυται για έντονες δράσεις, γιατί ίσως να μην έχουν την εξέλιξη που αναμένετε. Παράλληλα, ίσως να δυσκολευτείτε να κατανοήσετε άτομα που δεν δείχνουν συνεργατική διάθεση. Ωστόσο, αργότερα η ατμόσφαιρα θα βελτιωθεί. Συναντήστε ανθρώπους που ανορθώνουν την ψυχολογία σας ή τρέφετε ρομαντικό ενδιαφέρον!

ζώδια σήμερα Λέων

Παραμερίστε σήμερα τους δισταγμούς όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, αγαπητοί Λέοντες! Η μέρα ενδείκνυται για να κάνετε τις συζητήσεις που σας αγχώνουν υποσυνείδητα. Ομολογήστε τα συναισθήματά σας ή μιλήστε για το μέλλον με το ταίρι σας. Τα οικονομικά σας δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα αυτή την περίοδο… Ωστόσο, θα είναι καλύτερο να ξανασκεφτείτε τις επιλογές σας αν θέλετε να κάνετε κάποιες ενάρξεις ή αγορές.

Παρθένος

Σήμερα ενδέχεται να δυσκολεύεστε να εκφραστείτε, αγαπητοί Παρθένοι. Ίσως να σας εμποδίζει η μετριοφροσύνη σας, κάποιοι φόβοι ή η περίπτωση να παρεξηγηθείτε. Ίσως να μην μπορείτε ακόμη να βάλετε σε σειρά κάποιες σκέψεις σας. Αυτή την έλλειψη ευγλωττίας, θα ισοσταθμίσει μια εύνοια στα οικονομικά και τα προσωπικά σας. Δεν αποκλείεται να κάνετε μια καινούργια ρομαντική γνωριμία, να κερδίσετε έναν φίλο ή να αξιοποιήσετε μια ευκαιρία αγοράς.

Ζυγός

Κάπως δύστροπα αναμένεται να ανοίξει η εβδομάδα σας, αγαπητοί Ζυγοί. Ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο, ίσως να έχετε κουραστεί υπερβολικά τις προηγούμενες μέρες. Φροντίστε να είστε τουλάχιστον προσεκτικοί στα καθήκοντά σας, για να αποφύγετε λάθη από αμέλεια. Αργότερα ενδέχεται να προκύψει μια προστριβή, αν παρεξηγήσετε ή προσβληθείτε από κάτι. Πάντως θα μπορέσετε να ξεπεράσετε όλα τα προβλήματα επικοινωνίας, αν επιστρατεύσετε το χιούμορ σας!

Σκορπιός

Πολλές ευχάριστες προοπτικές σας φέρνει η καινούργια εβδομάδα, αγαπητοί Σκορπιοί! Εστιάστε στα ζητούμενά σας και να διαβάζετε ανάμεσα στις «γραμμές», για να αδράξετε περισσότερα οφέλη στα επαγγελματικά σας. Όσο αφορά την ερωτική αρένα, δεν υπάρχουν μυστικά ή μισές αλήθειες… Πείτε με το όνομά τους όσα σας πιέζουν ή σας δυσαρεστούν. Μόνο να το κάνετε διακριτικά και με ευγένεια, για να μην πληγώσετε ανθρώπους που αγαπάτε – ειδικά μεγαλύτερης ηλικίας.

Τοξότης

Με χαρωπό πρόσημο ανοίγει η καινούργια εβδομάδα για εσάς, αγαπητοί Τοξότες! Δώστε έμφαση στο επικοινωνιακό σας χάρισμα και τη δημιουργικότητά σας, για να σημειώσετε ουσιαστικές επιτυχίες. Εξαιρετικά προσεκτικοί πρέπει να είστε με τα οικονομικά σας, γιατί δεν αποκλείεται κάποιοι να θέλουν να σας παραπλανήσουν!

Αιγόκερως

Εξαιρετικά αίσια αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα για εσάς, αγαπητοί Αιγόκεροι! Όλα τα σχέδιά σας θα προχωρούν γρήγορα και θα σημειώνουν επιτυχίες χωρίς να συναντήσουν εμπόδια. Το μόνο που μπορεί να σας καθυστερήσει, είναι ο ίδιος σας ο εαυτός σας… Γι’ αυτό αποβάλετε την επικριτική σας τάση και την απαισιοδοξία. Προς το τέλος της ημέρας σας αναμένει μια ευχάριστη έκπληξη από ένα άτομο που δεν γνωρίζετε πολύ!

Υδροχόος

Τη συναισθηματική χαλάρωση που έχετε ανάγκη σας υπόσχεται η σημερινή μέρα, αγαπητοί Υδροχόοι! Θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως η εμπειρία σας, η δημιουργικότητα και η απόδοσή σας. Να μοιραστείτε τη χαρά σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Αργότερα ενδέχεται να προκύψει ένα θέμα, σχετικό με περιουσία ή χρήματα. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ούτε να επιρρίψετε ευθύνες σε άλλους!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Ο εγωισμός σας ενδέχεται να πάρει την ανιούσα σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες… Δεν είναι σωστό να αφήνετε στην αναμονή, ανθρώπους που περιμένουν στήριξη ή φροντίδα από εσάς. Αν προσφέρετε εκεί που πρέπει, θα βοηθήσετε και τους άλλους και τον εαυτό σας. Η μέρα δεν ενδείκνυται για ρίσκα ή πειραματισμούς. Δεν αποκλείονται επιτυχίες στον ερωτικό ή τον δημιουργικό τομέα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments