Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις της ημέρας (17/1/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις της ημέρας (17/1/19)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις της ημέρας (17/1/19).

ζώδια σήμερα Κριός

Το μυαλό σας γεμίζει καινοτόμες ιδέες σήμερα, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη από τους υπερκινητικούς Διδύμους και τον 3ο Οίκο σας των οραμάτων, θα σας ωθεί να ανοίγετε συζητήσεις όπου κι αν βρεθείτε. Ωστόσο, μια αντίθεσή της με την Αφροδίτη της αρμονίας, ενδέχεται να περιπλέξει την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων.

Ο χρόνος και οι πόροι σας είναι πολύτιμα, γι’ αυτό μην αρκεστείτε σε μια χειραψία ή στην καλή φήμη των άλλων. Διαβάστε ακόμα και τα ψιλά γράμματα σε κάθε συμφωνία, προσεγγίστε με ευγένεια και τακτ τα άτομα με επιρροή που μπορεί να επηρεάσουν την πορεία σας.

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, προσέξτε τη λεπτή γραμμή που χωρίζει την παραμονή στις αρχές σας από την εμμονή! Το πείσμα μπορεί να κάνει τους άλλους να χάσουν την ουσία του μηνύματός σας.

Η σημερινή αντίθεση της Σελήνης με τη διπλωματική Αφροδίτη που σας κυβερνά, μπορεί να κεντρίσει κάπως τα πνεύματα… Μην μεταβάλετε τις απόψεις και τα ζητούμενά σας, ανάλογα με τις προτιμήσεις του συνόλου.

Να πείτε τη γνώμη σας, έστω για να ακουστεί. Αν δεν ληφθεί υπόψιν στις τελικές αποφάσεις, τουλάχιστον εσείς θα έχετε τηρήσει τη δική σας δέσμευση.

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Σήμερα θα λάβετε όλη την ανανεωτική έμπνευση που αποζητάτε, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη από το ζώδιό σας θα σας κατακλύσει με καινούργιες ιδέες, ενδιαφέροντα άτομα και ευχάριστες προοπτικές θα προσεγγίσουν την πορεία σας. Αξιοποιήστε την πληθώρα των ευκαιριών, τουλάχιστον όσες προλαβαίνετε να αδράξετε… Να διατηρήσετε ανοικτό πνεύμα και να ασχοληθείτε με ποικιλία δραστηριοτήτων, ακολουθώντας το πνεύμα της περιπέτειας. Η Αφροδίτη θα κεντρίζει παράλληλα τον τομέα των σχέσεών σας, όψη που ενισχύει τον πειραματισμό και στην κοινωνική σας ζωή.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Δεν μπορείτε να εντοπίστε τι ακριβώς σας ενοχλεί, αγαπητοί Καρκίνοι; Γι’ αυτό ευθύνεται η δύσθυμη Σελήνη που σας κυβερνά, η οποία θολώνει κάπως τον 12ο Οίκο των ενδοσκοπήσεών σας. Δεν θα σας βοηθήσει η προσπάθεια να βρείτε λογική διέξοδο, γιατί όλα διέπονται από συναίσθημα… Αν μετανιώσατε για κάτι ή αν κάποιος σας πλήγωσε, μην ασχοληθείτε με τους πρακτικές λεπτομέρειες. Καλύτερα επιτρέψτε στον εαυτό σας να βιώσει το όποιο συναίσθημα, γιατί είναι η καλύτερη τακτική για να απελευθερωθείτε από αυτό.

ζώδια σήμερα Λέων

Η δύναμη θα προέλθει από τις συμπράξεις σας σήμερα, αγαπητοί Λέοντες! Η ερευνητική Σελήνη από τους Διδύμους, ενεργοποιεί τον τομέα σας της ομαδικής εργασίας. Αλλά μην βιαστείτε να περάσετε στην δράση, χωρίς να έχετε συλλέξει όλες τις πληροφορίες σας. Θα είναι καλύτερα να μειώσετε λίγο την ταχύτητα των προσεγγίσεών σας, μέχρι να γνωρίσετε τα υπέρ και τα κατά των άλλων. Μετά μπορείτε να ανοίξετε την καρδιά σας και να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Ίσως να είναι αδύνατον να εκπληρώσετε όλες τις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι από εσάς, αγαπητοί Παρθένοι! Αν και σας αρέσει να προσφέρετε βοήθεια στους άλλους, κάποιες φορές θέλετε να λάβετε εσείς λίγη στήριξη. Με την αφηρημένη Σελήνη στους Διδύμους και τον τομέα σας της καριέρας, μόνο αν συγκεντρωθείτε συνειδητά θα μπορέσετε να αποδώσετε. Κλείστε όποια εφαρμογή σας αποσπά την προσοχή στον υπολογιστή, σιγάστε το τηλέφωνο και χειριστείτε τις υποχρεώσεις σας με ένα βήμα τη φορά. Θα εκπλαγείτε από την ποσότητα της δουλειάς που θα βγάλετε μέχρι να φτάσει η ώρα να σχολάσετε.

ζώδια σήμερα Ζυγός

Ο ουρανός θα είναι το όριο των δυνατοτήτων σας σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί! Με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, να κοιτάζετε πέρα από εκεί που φτάνει το βλέμμα των άλλων. Αφήστε τη φαντασία να σας οδηγήσει, έξω από τους τοίχους και τα γνωστά δεδομένα του περιβάλλοντός σας. Κινηθείτε σε άγνωστα πεδία, ψηφιακά ή πρακτικά, ακούστε άλλους ήχους για να αφυπνίσετε τη μούσα σας. Μην εστιάσετε στο αποτέλεσμα, αφήστε το δημιουργικό σας υποσυνείδητο να πάρει τα ηνία και να σας πάει εκεί που πρέπει.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Το πείσμα σας δεν σας αφήνει να δείτε πόσους έξυπνους ελιγμούς μπορείτε να κάνετε, αγαπητοί Σκορπιοί! Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον 8ο Οίκο σας της ισχυρής θέλησης, τον αποκαλούμενο και «Οίκο του Σκορπιού». Ίσως να έχετε σηκώσει ένα αμυντικό και προστατευτικό τείχος γύρω σας, χωρίς καν να το συνειδητοποιείτε. Θα το δείτε, αν παρατηρήσετε τη στάση του σώματός σας. Είστε άνετοι και χαλαροί ή μήπως σφίγγετε ασυναίσθητα τα δόντια σας; Η συμβουλή των άστρων για εσάς είναι να αφεθείτε για λίγο στη ροή των πραγμάτων, για να σας δείξει την ορθή κατεύθυνση.

ζώδια σήμερα Τοξότης

Σήμερα θα φλερτάρετε με την ιδέα να δράσετε αυτόνομα, αγαπητοί Τοξότες! Με τη Σελήνη στους φλύαρους Διδύμους και τον τομέα σας των σχέσεων, θα αποζητήσετε όσα σας ευχαριστούν. Ίσως να δηλώσετε ασθένεια στη δουλειά, ίσως να κάνετε μια αυθόρμητη απόδραση με το ταίρι σας ή φίλους. Ακόμα κι αν τελικά εργαστείτε, κανονίστε ευχάριστες συναντήσεις για αργότερα – κατά προτίμηση σε περιορισμένους χώρους.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Είναι γεγονός ότι η ιδιοσυγκρασία σας αντλεί ενέργεια από την πίεση, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ωστόσο, ενίοτε δεν αντιλαμβάνεστε ότι έχετε αναλάβει περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε. Σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στους υπερκινητικούς Διδύμους και τη ζώνη της ευημερίας σας, δείτε την πραγματικότητα. Δεν είναι ρεαλιστικά εφικτοί οι στόχοι που θέτετε, γιατί καταπονούν τη σωματική και την πνευματική σας υγεία. Αναζητήστε βοήθεια, μοιράστε αρμοδιότητες.

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Ρίξτε πια τα αμυντικά σας τείχη, αγαπητοί Υδροχόοι! Έχει φτάσει η στιγμή που πρέπει να αφήσετε τουλάχιστον ένα άτομο να δει τον όμορφο εσωτερικό σας κόσμο. Τα άστρα δεν σας ζητούν να φτάσετε στα άκρα, να βγάλετε ξαφνικά στο τραπέζι τα πάντα… Ωστόσο, σπαταλάτε περισσότερη ενέργεια στην προσπάθεια να καταπνίξετε τα συναισθήματά σας – ή και τα δάκρυα κάποιες φορές. Υπάρχουν άνθρωποι που εμπιστεύεστε και σας νοιάζονται, γι’ αυτό επιλέξτε να στραφείτε σε αυτούς. Μοιραστείτε κάτι προσωπικό μαζί τους ως άσκηση, για να συνειδητοποιήσετε πόσο απελευθερωτικό είναι.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Έχετε σκεφτεί μήπως αυθυποβάλλεστε σε κακή διάθεση, αγαπητοί Ιχθύες; Θα είναι θετική είδηση αν συμβαίνει, γιατί σημαίνει ότι μπορείτε και να πάψετε να το κάνετε! Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον συναισθηματικό 4ο Οίκο σας, για να σας βοηθήσει να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Αλλάξτε συνειδητά τη ροή των πραγμάτων, αρνούμενοι να πιέζεστε για μικροπράγματα. Κάντε μια ανάπαυλα αποτοξίνωσης από πρόσωπα ή πράγματα που σας πιέζουν. Επιλέξτε να αφιερώσετε χρόνο σε δημιουργικά εγχειρήματα που βελτιώνουν τη διάθεσή σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments