Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (18/1/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (18/1/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (18/1/19).

ζώδια κριός

Οι απαντήσεις θα μπορούσαν τελικά να ξεπερνούν τις ερωτήσεις στη σχέση σου. Ίσως όμως χρειαστεί να πάψεις να είσαι περίεργη, για να μην έχεις περισσότερες ερωτήσεις.

Επικεντρώσου στα γεγονότα που έχεις στη διάθεσή σου και φρόντισε ν’ αντισταθείς να κάνεις υποθέσεις, όπου υπάρχουν κενά. Σε λίγο, ό, τι σε μπέρδευε, θα ξεκαθαρίσει… καθώς όλο και πιο ουσιαστικές πληροφορίες, έρχονται προς το μέρος σου.

ζώδια ταύρος

Μια αποκάλυψη που αφορά τη σχέση σου, θα σε χτυπήσει ξαφνικά σαν κεραυνός… τώρα, ή σύντομα.

Ωστόσο, ακόμα κι αν έχεις μεγάλα, παθιασμένα όνειρα, πρέπει να κάνεις μικρά βήματα προς τον παθιασμένο στόχο σου.

Για όσο διάστημα η καρδιά σου είναι σίγουρη για όσα αισθάνεται, είναι σημαντικό να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Κάνε υπομονή, και σύντομα θα νιώσεις πιο έτοιμη, για να ξεκινήσεις σωστά, ένα σχέδιο.

ζώδια δίδυμοι

Για να κάνετε ευχάριστα βήματα στη σχέση σας με τον εραστή σου, θα πρέπει να βγείτε από μια συγκεκριμένη ζώνη άνεσης. Ωστόσο, ίσως εσύ, πιέζεις για μια δραματική αλλαγή, ενώ ο εραστής σου, είναι προσκολλημένος σ’ αυτό, με το οποίο νιώθει, εξοικειωμένος. Αυτό που έχει σημασία, είναι πως έχετε δεσμευτεί να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζονται. Και αν είναι ανάγκη να γίνουν πιο αργά από ό, τι θέλετε, τότε ίσως χρειαστεί να ζήσετε μ’ αυτό.

ζώδια καρκίνος

Η ιδέα να πάρεις ένα ερωτικό ρίσκο, μπορεί να είναι τόσο τρομακτικό όσο και συναρπαστικό ταυτόχρονα. Έχεις όμως μια ξεκάθαρη επιθυμία, να διατηρήσεις τα πράγματα φρέσκα στη σχέση σου, αυτή τη στιγμή. Ξέρεις τί χρειάζεται να αλλάξει στη σχέση σου…Και αν πρέπει να κάνεις την πρώτη κίνηση, τότε αυτή, είναι μια πρόκληση που είσαι διατιθεμένη να δεχτείς. Άφησε κατά μέρος, κάποιες αναμνήσεις του παρελθόντος, όταν το είχες επιχειρήσει και τότε, και το μετάνιωσες. Να λυπάσαι περισσότερο, γι’ αυτά που δεν έκανες. Και αυτό είναι κάτι, που πρέπει να θυμάσαι τώρα.

ζώδια λέων

Η σύνδεση με την παιχνιδιάρικη πλευρά σου, είναι ό,τι χρειάζεται η σχέση σου, αυτή τη στιγμή. Εφάρμοσε τη μοναδική σου φύση, για να δημιουργήσεις μια σέξι, και αστεία ατμόσφαιρα, που μπορεί να αποβάλει κάθε θλίψη και να αλλάξει τη διάθεση του εραστή σου. Έχεις μια βαθιά δημιουργική δύναμη, και μπορείς να εφαρμόσεις τον σεξουαλικό αυθορμητισμό στη σχέση σου. Γι’ αυτό κάνε συντονισμένες προσπάθειες, για να το πετύχεις.

ζώδια παρθένος

Η ερωτική σου ζωή, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη αυτή τη στιγμή, οπότε ας είσαι έτοιμη, να χειριστείς την κατάσταση προσεκτικά. Η θετική στάση, θα σε βοηθήσει, ώστε να μην επικρατήσουν εντάσεις ανάμεσά σας. Και όσο πιο αισιόδοξη φαίνεσαι, τόσο περισσότερο θα θέλει κι ο εραστής σου να σ’ ακολουθήσει. Και οι δυο μαζί, με κοινή θέση στα προβλήματα, θα μπορέσετε να τα λύσετε, πριν προλάβουν να επεκταθούν.

ζώδια ζυγός

Όσο περισσότερο αντιστέκεσαι να δείξεις την ευάλωτη πλευρά σου, στον εραστή σου, τόσο περισσότερο καθυστερείς μια μαγική ερωτική εξέλιξη. Αυτό είναι το μήνυμα από τ’ άστρα, και είναι σημαντικό να μην το δεις αρνητικά. Αν θέλεις να ενισχύσεις τη σχέση σου, τότε το αυθεντικό μήνυμα της αγάπης και η ανοιχτή συζήτηση με τον εραστή σου, θα είναι ο μοναδικός τρόπος για να το πετύχεις.

ζώδια σκορπιός

Γνωρίζοντας πως έχεις πολύ δουλειά να κάνεις για να πετύχεις ένα συγκεκριμένο ερωτικό στόχο, δεν πρέπει να σε απογοητεύει. Αν μη τι άλλο, κάνε λίγη περισσότερη προσπάθεια… και θα σε οδηγήσει εκεί, που θέλεις να βρίσκεσαι. Καλωσόρισε την καθυστέρηση, επειδή θα σε βοηθήσει να εστιάσεις εκ νέου, σε έναν ερωτικό στόχο, που σε παροτρύνει να δείξεις εμπιστοσύνη.

ζώδια τοξότης

Μια ευχάριστη συνειδητοποίηση, φαίνεται να φτάνει στην ερωτική σου ζωή, σύντομα! Αυτό θα αλλάξει τα ερωτικά σου πλάνα, αλλά θα υπάρξουν σαφή και αναμφισβήτητα οφέλη. Κάτι που συνδέεται με την ερωτική σου ζωή, φαίνεται πως αρχίζει να βγάζει νόημα . Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να θυμηθείς τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα, για να φτάσεις σ’ αυτή τη θέση.

ζώδια αιγόκερως

Αν πιέζεις πολύ σκληρά για να εξελιχθεί η σχέση σου, γρηγορότερα, τότε θα δημιουργήσεις προβλήματα. Φρόντισε να δείξεις λιγάκι υπομονή, για να δεχτείς πως η συγκεκριμένη εξέλιξη, έχει τους δικούς της χρόνους. Αν όλα αρχίσουν να κινούνται πιο αργά, θα έχεις τις ενδείξεις, σχετικά με το πού κατευθύνεται η ερωτική ζωή σου και με ποιον.

ζώδια υδροχόος

Ίσως να μην έχεις καμία αμφιβολία για το πώς εσείς οι δύο, βρίσκεστε στα αντίθετα άκρα, όταν πρόκειται ν’ αντιμετωπίσετε, μια κοινή κατάσταση. Μπορεί να υπάρχουν όρια, για το πώς η περαιτέρω συζήτηση, θα μπορούσε να σας βοηθήσει, να έρθετε και οι δυο, στην ίδια σελίδα αυτή τη στιγμή. Αν ο χρόνος και η επιστροφή σ’ αυτό το θέμα κάποια στιγμή, φανεί λογική, τότε αυτό θα μπορούσε να μειώσει το άγχος….. τόσο για σένα όσο και για τον εραστή σου.

ζώδια ιχθύες

Ο δρόμος προς την αληθινή αγάπη θα μπορούσε να έχει ξεκαθαρίσει τελευταία. Αλλά η κατεύθυνση προς την εξέλιξη, θα πρέπει να φαίνεται πιο ξεκάθαρος και ευκρινής τώρα. Είναι σημαντικό να συνεχίζεις να κοιτάς μπροστά και όχι προς τα πίσω, σ’ αυτό που νιώθεις πως χρειάζεται αναπροσαρμογή, ή διόρθωση. Θα έρθει σύντομα η χρονική στιγμή, που θα μπορείς ν’ αντιμετωπίσεις εκκρεμή ζητήματα. Αυτό όμως που πρέπει να κάνεις τώρα, είναι ν’ αξιοποιήσεις την ευκαιρία να κάνεις θετικά βήματα προόδου, χωρίς καθυστερήσεις κι εμπόδια.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments