Τεχνολογία

Ρομποτική: Παγκρήτιος Διαγωνισμός για μαθητές στο Ρέθυμνο

Ρομποτική: Παγκρήτιος Διαγωνισμός για μαθητές στο Ρέθυμνο
Παγκρήτιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για μαθητές θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο το Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2019.

Παγκρήτιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για μαθητές θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο το Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2019 στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας για τη διάδοση της εκπαιδευτικής μεθόδου STEM (Science-Technology-Engineering-Mathematics) και την ένταξή της στο σύστημα διδασκαλίας και εκπαίδευσης μαθητών στην Ελλάδα.

Ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστήμης «WRO-HELLAS» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον δήμο Ρεθύμνου, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου διοργανώνουν τον διαγωνισμό που αφορά σε μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού και τις εγγραφές των ομάδων τους στον έως στις 31/01/2018 στον δικτυακό τόπο https://wrohellas.gr/πανελλήνιος-διαγωνισμός-εκπαιδ-2019/.

Οι κατηγορίες που θα διαγωνισθούν τα σχολεία είναι οι αντίστοιχες του πανελλήνιου διαγωνισμού. Οι μαθητές της Γ’ – ΣΤ’ Δημοτικού μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις κατηγορίες «Αρχιπέλαγος Αιγαίο:

Η τεχνολογία βοηθά να αναπτυχθούν τα νησιά», «Ποδόσφαιρο 2 times 2» και «Εποικισμός του ‘Αρη».

Για τους μαθητές του γυμνασίου οι κατηγορίες είναι «Οι δρόμοι του κρασιού στη βόρεια Ελλάδα» και «Πρωτέας» (παράλληλη κατηγορία για αρχάριες ομάδες) και γι΄αυτούς του λυκείου.«Smart Cities».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments