Πολιτική

Πάνος Καμμένος: Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα – Σκληρή κόντρα με την κυβέρνηση

Πάνος Καμμένος: Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα – Σκληρή κόντρα με την κυβέρνηση
Έξαλλος ο Πάνος Καμμένος. Θεωρεί ότι η κυβέρνηση κρύβεται πίσω από τη διάλυση των ΑΝΕΛ.

Αντιμέτωπη με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος είναι αποφασισμένος να φτάσει τα πράγματα στα άκρα, είναι η κυβέρνηση, λίγες ώρες αφότου η Συμφωνία των Πρεσπών κυρώθηκε από την ελληνική Βουλή.

Συγκεκριμένα, ο πρώην κυβερνητικός εταίρος και πρώην ΥΠΕΘΑ ετοιμάζει μεγάλο… χουνέρι, αφού πιστεύει ότι πίσω από την διάλυση της κοινοβουλευτικής του ομάδας των ΑΝΕΛ βρίσκεται ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο οποίος θέλει να τον εκδικηθεί μετά από όσα είπε για την 17 Νοέμβρη και τον γιο του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, πληροφορίες από έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής δεν είχε γνώση για το ζήτημα.

Μάλιστα, και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας έδειξε έκπληκτος στις αναφορές του Πάνου Καμμένου ότι πίσω από την διάλυση των ΑΝΕΛ κρύβεται η κυβέρνηση.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο εκνευρισμός του προέδρου των ΑΝΕΛ ήταν τόσο μεγάλος που δεν δίστασε ακόμη και να αφήσει υπονοούμενα για την υπόθεση της Novartis.

Ουσιαστικά έτσι “πέταξε το μπαλάκι” στην αξιωματική αντιπολίτευση, προκειμένου να ζητήσει την παρέμβαση του εισαγγελέα για όσα είπε ο πρώην υπουργός περί πιέσεων σε δικαστικούς λειτουργούς.

Από την πλευρά της κυβέρνησης ωστόσο, οι κινήσεις του Πάνου Καμμένου είναι -σύμφωνα με πηγές- απόλυτα ευπρόσδεκτες, καθώς αποτελούν τρανή απάντηση προς εκείνους που ισχυρίζονταν πως το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ήταν στημένο.

“Ας αποφασίσει τελικά η αντιπολίτευση τι ακριβώς συμβαίνει με εμάς και τον Πάνο Καμμένο”, έλεγε κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης.

“Τη μία μιλάνε για σκηνοθετημένο και στημένο διαζύγιο και την άλλη ζητούν εξηγήσεις για τις καταγγελίες του πρώην κυβερνητικού εταίρου μας. Δεν γίνεται να ισχύουν και τα δύο”.

Όπως και να έχει όμως η στάση αυτή του Πάνου Καμμένου δημιουργεί “πονοκεφάλους”, αφού ο πρώην κυβερνητικός εταίρος έχει διαγράψει για τα καλά από το μυαλό του τη συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ .

Οι ίδιοι άνθρωποι βλέπουν ωστόσο και την καλή πλευρά του θέματος που δεν είναι άλλη από την επιθυμία του Πάνου Καμμένου να διεμβολίσει τη δεξιά παράταξη αποδυναμώνοντας τη Νέα Δημοκρατία.

Καταληκτικά, όπως τονίζουν από τις επαφές που έχει κάνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ με στελέχη που κινούνται στον ευρύτερο χώρο της δεξιάς, φαίνεται ότι θα διεκδικήσει δυναμικά ένα μερίδιο ψηφοφόρων από τον χώρο που σήμερα εμφανίζεται να προσπαθεί να προσεγγίσει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω του Αντώνη Σαμαρά και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments