Ελλάδα

Καθαρίστρια πλαστό πτυχίο: Καταδίκη πολύτεκνης μητέρας για πλαστογραφία στο απολυτήριο δημοτικού

Καθαρίστρια πλαστό πτυχίο: Καταδίκη πολύτεκνης μητέρας για πλαστογραφία στο απολυτήριο δημοτικού
Καθαρίστρια πλαστό πτυχίο: Μητέρα 13 παιδιών καταδικάστηκε ερήμην σε οκτώ χρόνια φυλάκιση επειδή άλλαξε την ημερομηνία στο απολυτήριο Δημοτικού.

Καθαρίστρια πλαστό πτυχίο: Σύμφωνα με το pamepreveza.gr, η Δ.Κ., μητέρα 13 παιδιών που κατάγεται από χωριό του νομού Πρέβεζας καταδικάστηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων σε οκτώ χρόνια φυλάκιση για τα αδικήματα της «πλαστογραφίας με χρήση» και της «ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης με σκοπό το κέρδος».

Η κατηγορούμενη φέρεται να πλαστογράφησε το απολυτήριο Δημοτικού και να έβαλε σαν έτος αποφοίτησης το 1980 και όχι το 1981

Καθαρίστρια πλαστό πτυχίο: Η γυναίκα φέρεται να προσκόμισε το απολυτήριο προκειμένου να καταλάβει θέση κατώτερου ή κατώτατου προσωπικού στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η γυναίκα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, απουσίαζε από το πρώτο δικαστήριο αφού πρώτα είχε ζητήσει αναβολή εξαιτίας του γεγονότος ότι είχε πρόβλημα με την καρδιά της και της έχει τοποθετηθεί «απινιδωτής», ενώ είχε προσκομίσει και ιατρική γνωμάτευση. Όμως το αίτημα της για αναβολή δεν έγινε δεκτό και δικάστηκε ερήμην.

Η έφεση της Δ.Κ. εκδικάζεται στις 5 Μαρτίου στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων.

Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με το prevezatoday.gr, ότι η ερημοδικία της και η απουσία της από το δικαστήριο του 1ου βαθμού δεν οφείλεται σε στρεψοδικία από την πλευρά της αλλά στο γεγονός ότι ζήτησε αναβολή λόγω του ότι πάσχει από την καρδία της και της έχει τοποθετηθεί «απινιδωτής» προσκομίζοντας μάλιστα ιατρική γνωμάτευση.

Όμως το αίτημα της για αναβολή δεν έγινε δεκτό και δικάστηκε ερήμην.

Τώρα, οι ελπίδες της γυναίκας και την οικογένειάς της, είναι στραμμένες στην 5η Μαρτίου, ημέρα που εκδικάζεται στο πενταμελές εφετείο κακουργημάτων Ιωαννίνων, η έφεση της μητέρας που κατάγεται από χωριό του νομού Πρέβεζας.

Την υπόθεση στο Εφετείο έχει αναλάβει γνωστό και έμπειρο δικηγορικό γραφείο της πόλης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments