Τεχνολογία

Xiaomi Mi 9: Το καλύτερο smartphone για καταγραφή βίντεο (pics&vid)

Xiaomi Mi 9: Το καλύτερο smartphone για καταγραφή βίντεο (pics&vid)
Xiaomi Mi 9: Πολύ μικρές διαφορές από το iPhone XS Max και το Huawei Mate 20 Pro.

Xiaomi Mi 9: Η Xiaomi κυκλοφόρησε τα τελευταία 24ωρα η νέας της ναυαρχίδα, το Xiaomi Mi 9. Ήδη το νέο smartphone της κινέζικης εταιρίας τεχνολογίας λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές.

Όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω στις κάμερες της συσκευής. Το Xiaomi Mi 9 είναι το πρώτο τηλέφωνο της εταιρείας με τρεις πίσω κάμερες.

Μια 48 Megapixel 1/2.0″ Sony IMX586, έναν τηλεφακό 12 Megapixel 1/3.4″ Samsung S5K3M5, και ένα φακό σούπερ ευρείας γωνίας 16Megapixel 1/3.0″ Sony IMX481.

Σύμφωνα με το DxOMark, αυτό είναι το καλύτερο Xiaomi κινητό που έχουν δοκιμάσει μέχρι σήμερα.

Η έκθεση είναι συνεχώς άψογη, η κάμερα καταγράφει τέλεια τα χρώματα, και η ισορροπία του λευκού είναι πολύ καλή, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο review της συσκευής.

Τα επίπεδα θορύβου είναι λογικά σε συνθήκες με υψηλό φωτισμό, και σε τυπικό φωτισμό εσωτερικού χώρου, αν και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού το noise αυξάνεται αρκετά.

Το σύστημα αυτόματης εστίασης έχει πολύ γρήγορη ανταπόκριση και ακρίβεια σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις. Επιπλέον, το Xiaomi Mi 9 καταγράφει σταθερό και πολύ λεπτομερές 4Κ βίντεο με ελάχιστο θόρυβο στην εικόνα.

Το LED φλας της συσκευής κάνει εξαιρετική δουλειά, διατηρώντας την ισορροπία μεταξύ έκθεσης και χρώματος. Ωστόσο, το Xiaomi Mi 9 έχει περιθώρια βελτίωσης στο dynamic range το οποίο είναι ελαφρώς περιορισμένο, στις λεπτομέρειες της σκίασης και στην αντίθεση των φωτεινών σημείων.

Πολύ μικρές διαφορές από το iPhone XS Max και το Huawei Mate 20 Pro

Το Xiaomi Mi 9 συγκέντρωσε γενικό σκορ 107 πόντους, και κατέκτησε την τρίτη θέση στην γενική κατάταξη των συσκευών που έχει δοκιμάσει το DxOMark.

Το Xiaomi Mi 9 καταγράφει ελαφρώς λιγότερες λεπτομέρειες σε σχέση με το iPhone XS Max ή το Huawei Mate 20 Pro.

Ο κυρίαρχος της λίστας είναι η Huawei, αφού η πρώτη και η δεύτερη συσκευή είναι τα Huawei Mate 20 Pro και P20 Pro αντίστοιχα. Το Xiaomi Mi 9 πήρε 112 σκορ στον τομέα της φωτογραφίας και 99 σκορ στην καταγραφή βίντεο.

Ποια είναι η Xiaomi;

Η Xiaomi είναι ιδιωτική Κινέζικη εταιρία τεχνολογίας, με έδρα στο Πεκίνο. Iδρύθηκε το 2010, ενώ το 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο της κινητό τηλέφωνο.

Το 2015 ήταν ήδη η τέταρτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρία smartphone στον κόσμο. Σχεδιάζει, κατασκευάζει και πουλάει smartphones, φορητούς υπολογιστές, τάμπλετ, τηλεοράσεις και πλήθος άλλων ηλεκτρονικών προϊόντων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments