Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες: Συνελήφθη και οδηγήθηκε σε κέντρο μεταναστών

Όγκνιεν Βράνιες: Συνελήφθη και οδηγήθηκε σε κέντρο μεταναστών
Ο Όγκνιεν Βράνιες έγινε για μία ακόμη φορά είδηση στο Βέλγιο.

Ο Όγκνιεν Βράνιες για μια ακόμη φορά τραβά τα βλέμματα πάνω του μετά το ερωτικό σκάνδαλο με την Καρλέουσα. Αυτή τη φορά ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ συνελήφθη από την αστυνομία στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά και αναγκάστηκε να περάσει τη νύχτα σε κέντρο υποδοχής μεταναστών.

Η visa του παίκτη είχε λήξει χωρίς να ανανεωθεί και ο ίδιος δεν μπορούσε να αποδείξει ότι είναι ποδοσφαιριστής και ότι αγωνίζεται στην Άντερλεχτ, σύμφωνα με την Het Nieuwsblad.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός μεταφέρθηκε έτσι σε κέντρο υποδοχής μεταναστών, όπου και πέρασε το βράδυ, μέχρι να επιστρέψει στη Βοσνία, αλλά τελικά κατάφερε να προμηθεύσει τις αρχές με τα κατάλληλα έγγραφα και έμεινε στο Βέλγιο, όπου βέβαια παραμένει εκτός ομάδας στην Άντερλεχτ.

Βράνιες: «Έσβησε» τη γυναίκα του με τατουάζ της ΑΕΚ

Ο Όγκνιεν Βράνιες χώρισε με την γυναίκα του, Ντανιέλα λόγω της Γελένα Καρλέουσα και κάπως έπρεπε να… σβήσει και το τατουάζ που είχε «χτυπήσει»!

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός, όπως αναφέρουν σερβικά δημοσιεύματα, πάνω από την καρδιά είχε «χτυπήσει» τατουάζ με το όνομα της γυναίκας του, Ντανιέλα αλλά τώρα έχει κάτι άλλο.

Ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ για να καλύψει το Daniela έκανε ένα τατουάζ με το σήμα της Ένωσης.

  • Δείτε τις φωτογραφίες:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments