Κόσμος

Εκατομμυριούχος ψάχνει βοηθό για να ταξιδεύει και να μένει σε πανάκριβα ξενοδοχεία

Εκατομμυριούχος ψάχνει βοηθό για να ταξιδεύει και να μένει σε πανάκριβα ξενοδοχεία
Αυτός ο εκατομμυριούχος μπορεί να σου προσφέρει τη δουλειά των ονείρων σου.

Δεν είναι μια δουλειά σαν τις άλλες. Δεν είναι μια δουλειά που θα σε κουράζει. Αντίθετα. Θα ταξιδεύεις και θα πληρώνεσαι. Θα πληρώνεσαι καλά. Και θα είσαι ένας… πολίτης του κόσμου. Ναι, αυτός ο εκατομμυριούχος μπορεί να σου προσφέρει τη δουλειά των ονείρων σου.

Πέρυσι, ο Μάθιου Λεπρέ, πέρασε τον χρόνο του εξερευνώντας την Ιαπωνία, το Ντουμπάι, τη Χαβάη και την πατρίδα του Σίδνεϊ, με τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται σταθερά.

Τώρα, ψάχνει να προσλάβει κάποιον που θα κάνει την «πιο ωραία δουλειά στον κόσμο» – έναν βοηθό που θα λαμβάνει 52.000 δολάρια τον χρόνο για να τον βοηθά να φροντίζει τις επιχειρήσεις του σε όλες τις χώρες του κόσμου.

«Ο μισθός θα βασίζεται στην εμπειρία του ατόμου, αλλά ο βασικός μισθός δεν περιλαμβάνει τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής» τα οποία θα καταβάλει ο επιχειρηματίας.

Ο Μάθιου Λεπρέ είναι ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και βγάζει περίπου 120.000 δολάρια τον χρόνο και λέει πως η δουλειά του είναι η «καλύτερη του κόσμου». Εργάζεται επίσης σε πρότζεκτ βοηθώντας άλλους να χτίσουν τον πλούτο τους.

Ο νέος του βοηθός θα έχει επίσης ως έργο του την εξασφάλιση πως οι επιχειρήσεις του θα συνεχίσουν να δουλεύουν κανονικά ενώ ο ίδιος θα ταξιδεύει και θα συμβάλλει στην προώθηση των νεότερων επιχειρήσεών του.

Ο Μάθιου Λεπρέ ανέφερε επίσης στην Daily Mail πως ο βοηθός του θα πρέπει να ταξιδεύει σε διαφορετική χώρα ανά μερικούς μήνες, γι’ αυτό και θα πρέπει να έχει ένα έγκυρο διαβατήριο για το επόμενο έτος.

Ο τυχερός υποψήφιος θα έχει την ευκαιρία να βιώσει τις κουλτούρες όλων αυτών των χωρών ενώ θα μπορέσει να καταλάβει και πώς είναι να ζει κανείς τη ζωή των ονείρων του.

View this post on Instagram

It’s crazy, everything I ever visualised is coming to reality. The lifestyle, the business, the ability to give back and inspire people to reach their goals. 〰️ Literally 3 years ago, I made the decision that I wasn’t going to be another number in the system that our generation is brought up in. I dropped out of University and was left with a 40k student debt. 〰️ My point is, that a lot can happen in a few years. Don’t judge yourself for where you’re at or where you’ve been. Only where you’re going! 〰️ And yea, ask more from life because seriously… you can manifest anything you want if you become clear on your dreams and match this with a ridiculous work ethic.
〰️
Dream (and eat) bigger. 🙏

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre) on

«Το να ταξιδεύω ενώ εργάζομαι, μου έχει επιτρέψει να ζήσω την ιδανική ζωή και θέλω να δώσω την ευκαιρία σε κάποιον να το κάνει παράλληλα μαζί μου» λέει ο Μάθιου. Προσθέτει όμως πως το ιδανικό άτομο γι’ αυτή την δουλειά, θα πρέπει όχι μόνο να αγαπάει τα ταξίδια, αλλά και να μπορεί να εκτελεί μια σειρά από άλλα καθήκοντα. «Θα πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά από υπολογιστές, να έχει αποδεδειγμένες ικανότητες στα social media, να είναι οργανωτικός, φιλόδοξος και πρόθυμος να μάθει».

Ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας είναι η απόδειξη του αν ρισκάρεις, θα ανταμειφθείς. Στα 23 του εγκατέλειψε το πανεπιστήμιο γιατί ήθελε να τα καταφέρει μόνος του. Η επιτυχία του στηρίζεται στην αποφασιστικότητά του να μάθει όσα περισσότερα μπορούσε από τους καλύτερους επαγγελματίες και σήμερα έχει 4 επιτυχημένα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου.

View this post on Instagram

Don’t be afraid to step outside of your comfort zone. This is where the greatest growth occurs!

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre) on

Ο Μάθιου Λεπρέ ζει την ζωή που θα ονειρεύονταν πολλοί αλλά αναγνωρίζει πως ο δρόμος για την κορυφή είναι πολύ δύσκολος και πως απαιτεί πολλή δουλειά – γι’ αυτό είναι απαραίτητο να έχει το κατάλληλο άτομο στο πλευρό του.

«Ψάχνω για κάποιον που θα συμμετάσχει σε όλες μου τις περιπέτειες. Μου αρέσει αυτό που κάνω και μου αρέσει να ανακαλύπτω νέα πράγματα» είπε. «Αλλά η ζωή γίνεται πολυάσχολη και ψάχνω για ένα αξιόπιστο άτομο που θα με βοηθά με τις καθημερινές επιχειρηματικές μου δραστηριότητες».

View this post on Instagram

Hard day at the office 🌴

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre) on

Σύμφωνα με τον ίδιο, όποιος θέλει να σιγουρευτεί πως μπορεί να είναι κατάλληλος για την συγκεκριμένη θέση εργασίας, θα πρέπει να εγγραφεί στο κανάλι του στο YouTube και λέει ότι με αυτό τον τρόπο θα δώσει στον μελλοντικό υποψήφιο μια ευκαιρία να καταλάβει τι κάνει και να δει αν μπορεί να ανταποκριθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης