Πολιτική

Μητσοτάκης: «Δίκαια το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, είναι η καλύτερη ομάδα»

Μητσοτάκης: «Δίκαια το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, είναι η καλύτερη ομάδα»
Σε συνομιλία του με νεαρό φίλο του ΠΑΟΚ ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την άποψη πως οι Θεσσαλονικείς δίκαια κατακτούν το πρωτάθλημα.

Την άποψή του για την εξέλιξη του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη και σε συνομιλία που είχε με έναν φίλαθλο, ο οποίος του τόνισε ότι: «Θέλω να σε ψηφίσω αλλά είσαι Ολυμπιακός».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ΝΔ απάντησε πως: «είμαι και το ξέρετε, αλλά φέτος αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ γιατί είχε πολύ καλή και σταθερή ομάδα όλη τη χρονιά και δίκαια παίρνει το Πρωτάθλημα.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ γιατί η καλύτερη ομάδα παίρνει φέτος το Πρωτάθλημα».

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα στη Μακεδονία

Περιοδεία στη Μακεδονία, μετά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, πραγματοποιεί από σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις Σέρρες, αφού προηγουμένως περάσει από τη Νιγρίτα, το Σκουτάρι και το Νέο Σούλι.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και εν συνεχεία θα μιλήσει στη Βέροια.

Περιοδεία Κυριάκου Μητσοτάκη στη δυτική Θεσσαλονίκη

Περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 29/3/19, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις γειτονιές των Αμπελοκήπων, της Σταυρούπολης και του Ευόσμου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους και να ακούσει τις απόψεις και τα προβλήματά τους.

Επανέλαβε ότι για τη ΝΔ είναι προτεραιότητα η δημιουργία καλά αμειβόμενων νέων θέσεων εργασίας και οι ίσες ευκαιρίες για όλους.

Συνομιλώντας με ομάδα νέων που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά στις ερχόμενες εκλογές, και οι οποίοι του εξέφρασαν την ελπίδα να αλλάξει επιτέλους κάτι στη χώρα, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι «για να αλλάξει κάτι, πρέπει να δώσετε κι εσείς το παρών στις κάλπες».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Ν.Δ. συνάντησε μια ομάδα νεαρών, τους οποίους και ρώτησε τι ομάδα είναι. Ήταν όλοι ΠΑΟΚ, ενώ ο κ. Μητσοτάκης τους απάντησε ότι ο ίδιος υποστηρίζει τον Ολυμπιακό, λέγοντας: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ γιατί η καλύτερη ομάδα παίρνει φέτος το πρωτάθλημα».

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου» στον Δενδροπόταμο, στην πιο υποβαθμισμένη περιοχή της Θεσσαλονίκης, που αριθμεί περίπου 5.000 κατοίκους, εκ των οποίων το 95% Ρομά.

«Είμαστε εδώ για να σπάσουμε τα τείχη των διακρίσεων. Το δικό μου όνειρο είναι να έχετε ίδιες ευκαιρίες. Θέλω μια μέρα το παιδί που γεννιέται εδώ, στον Άγιο Νεκτάριο (στην εκκλησία που λειτουργεί το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου» με τη φροντίδα του αρχιμανδρίτη Αθηναγόρα Λουκατάρη), να έχει τις ίδιες δυνατότητες με το παιδί που γεννιέται στο Πανόραμα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στον «Φάρο του Κόσμου».

«Υποκλίνομαι με σεβασμό σε όλους όσοι έχουν βάλει τόσο κόπο και τόση προσπάθεια για να γίνει αυτό το πολύ όμορφο έργο, με πρώτο τον πατέρα Αθηναγόρα» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. «Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι κοντά σας και μετά τις εκλογές. Καλή δύναμη, συνεχίστε σε αυτό τον δρόμο» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments