Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (1/4/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (1/4/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (1/4/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Μετά από αρκετές μέρες με άσχημη διάθεση, σήμερα αισθάνεστε ανανεωμένοι. Ξυπνάτε γεμάτοι ενέργεια που σας κάνει να αντιμετωπίσετε την πολυάσχολη μέρα που έχετε μπροστά σας. Αυτή η ενέργεια σας κρατάει σε εγρήγορση και το βράδυ, οπότε πάρτε τον/τη σύντροφό σας και αξιοποιήστε την στο έπακρο!

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μετά από μερικές δύσκολες μέρες, όλα φαίνονται να έχουν επανέλθει στους κανονικούς τους ρυθμούς. Μάλιστα, αισθάνεστε ασυνήθιστα παθιασμένοι! Μην αφήσετε αυτή την ενέργεια να χαθεί χωρίς να την αξιοποιήσετε! Ακυρώστε ό,τι είχατε προγραμματίσει και δείξτε στον/στην αγαπημένο/η σας τι ακριβώς έχετε στο μυαλό σας!

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (1/4/19)

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Υπάρχουν πολλές ερωτικές πιθανότητες εκεί έξω αλλά με κάποιο τρόπο εσείς καταφέρατε να βρείτε την ιδανική για εσάς. Ευχαριστείστε την τύχη σας και απολαύστε αυτό που έχετε. Ο/Η αγαπημένος/η σας είναι το ίδιο τυχερός/ή με εσάς που σας βρήκε.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Είναι λογικό να νιώθετε κάπως αναποφάσιστοι αφού αυτόν τον καιρό η ζωή σας είναι γεμάτη επιλογές! Ζητήστε από τον/τη σύντροφό σας να σας βοηθήσει να περιορίσετε κάπως τις επιλογές σας. Και μην ανησυχείτε: αυτό που δεν θα επιλέξετε σήμερα μάλλον θα είναι διαθέσιμο και αύριο!

Ωροσκόπιο Λέων

Μήπως ψάχνετε κάποιο ιδιαίτερο δώρο για τον/την αγαπημένο/η σας; Κάντε τους έκπληξη αγοράζοντάς τους ένα αγαπημένο παιχνίδι της παιδικής τους ηλικίας. Θα ενθουσιαστούν τόσο από το δώρο, όσο και από το ενδιαφέρον που τους δείχνετε!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Και εκεί που νομίζατε ότι τα ξέρατε όλα για τον/την αγαπημένο/η σας , εκείνος/η σας εκπλήσσει με ένα κρυμμένο ταλέντο για το οποίο δεν είχατε ιδέα. Πείτε τους ότι είστε πρόθυμοι να μάθετε ό,τι έχουν να σας διδάξουν. Και στη συνέχεια δείξτε τους την ανάλογη προσοχή.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η αλλαγή είναι κάτι αναπόφευκτο και δεν πρέπει να τη φοβάστε. Σκεφτείτε το. Πόσο βαρετό θα ήταν αν ο/η αγαπημένος/η σας δεν είχε αλλάξει καθόλου από τη μέρα που τον/την γνωρίσατε; Να είστε ανοιχτόμυαλοι στην εξέλιξη και την αλλαγή.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Είναι λογικό που ο/η σύντροφός σας σας θεωρεί τόσο συναρπαστικούς – ακτινοβολείτε ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Πολύ συχνά περιβάλλεστε από ανθρώπους που θέλουν ένα κομμάτι από τη μαγική σας ενέργεια, αλλά η μερίδα του λέοντος πάει πάντα στον/στην αγαπημένο/η σας!

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Πείτε στον/στη σύντροφό σας ότι δεν έχει να κάνει με εκείνους. Θα το καταλάβουν – μερικές φορές νιώθουν και εκείνοι το ίδιο. Περάστε το βράδυ σας χαλαρώνοντας μόνοι.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Δευτέρα (1/4/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε κάπως απόμακροι συναισθηματικά. Πείτε στον/στη σύντροφό σας τι σας συμβαίνει και μετά πάρτε το χώρο που έχετε ανάγκη. Λίγος χρόνος με τον εαυτό σας θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που σας απασχολεί και να το λύσετε.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα σας απασχολεί η επαγγελματική σας εξέλιξη. Μπορεί να ανησυχείτε για το πώς θα ισορροπήσετε την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Αλλά δεν έχετε τίποτα να φοβάστε. Είστε απόλυτα ικανοί να διατηρήσετε τις ισορροπίες που χρειάζονται.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Υπάρχει ένταση στο σπίτι σας σήμερα αλλά αντί να προσποιείστε ότι δεν υπάρχει, συζητήστε ό,τι σας απασχολεί με τον/τη σύντροφο σας. Θα δείτε ότι μέχρι το τέλος της μέρας όλα θα έχουν επιλυθεί και θα είστε αγκαλιά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments