Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τρίτη (2/4/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τρίτη (2/4/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τρίτη (2/4/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Σήμερα μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες σας είναι το πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη να εντυπωσιάσετε το αφεντικό σας, αλλά να θυμάστε ότι ο/η αγαπημένος/η σας σας αγαπάει για αυτό που είστε. Όταν είστε μαζί τους μπορείτε να ρίξετε τις άμυνές σας.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από την πλευρά του/της συντρόφου σας. Παρόλο που μάλλον δεν θα αλλάξετε γνώμη, ίσως να μπορέσετε να κατανοήσετε καλύτερα την άποψη τους. Προσπαθήστε να τα βρείτε κάπου στη μέση.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μπορεί να χρειαστεί κάποια προσπάθεια, αλλά θα μπορέσετε να βρείτε τι είναι αυτό που προκαλεί διαρκώς συγκρούσεις ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για κάτι απλό. Απλά πρέπει να το βρείτε.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας. Αν κάτι δεν σας πάει καλά, βεβαιωθείτε ότι σας καταλαβαίνουν. Σήμερα η επικοινωνία μπορεί να είναι δύσκολη αλλά θα τα καταφέρετε.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα ο/η σύντροφός σας μπορεί να χρειάζεται λίγη επιπλέον υποστήριξη από εσάς. Πείτε τους ότι είστε όλο αυτιά αν θελήσουν να σας μιλήσουν. Αφιερώστε χρόνο για να ακούσετε πραγματικά τι έχουν να σας πουν πριν τους δώσετε οποιαδήποτε συμβουλή.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η αφοσίωσή σας για να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν είναι αυτό που σας κάνει να αντέχετε όταν περνάτε δύσκολες στιγμές στη σχέση σας. Τώρα δρέπετε τους καρπούς των κόπων σας και τα πράγματα δεν ήταν ποτέ καλύτερα ανάμεσά σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Αν έχουν χαθεί οι ισορροπίες στο σπίτι σας, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την κατάσταση τώρα πριν το πρόβλημα γίνει μεγαλύτερο. Προσεγγίστε το θέμα χαλαρά, και θα είστε σε θέση να επιτύχετε μια λύση που να λειτουργεί και για τους δυο σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η επικοινωνία θα είναι πραγματικά σημαντική τις επόμενες ημέρες. Κάντε ό,τι μπορείτε για να βεβαιωθείτε ότι εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον. Τυχόν παρεξηγήσεις θα μπορούσαν να σας επηρεάσουν μελλοντικά.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Εκφράστε αυτό που αισθάνεστε για τον/την αγαπημένο/η σας με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο – φτιάξτε τους μια μουσική συλλογή! Ήταν διασκεδαστικό όταν το κάνατε στο γυμνάσιο το ίδιο θα είναι και τώρα. Κερδίστε πόντους, βάζοντας το cd στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου τους.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Όταν πρόκειται να κάνετε αλλαγές στη σχέση σας, ο καλύτερος τρόπος είναι να προχωρήσετε αργά και σταθερά. Μην ασκείτε μονομιάς πολλή κριτική στον/στη σύντροφό σας. Με μικρά βήματα θα κατορθώσετε να πετύχετε μεγάλες βελτιώσεις.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μπορεί να ψάχνετε για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνει κάτι, αλλά το πιθανότερο είναι ότι η απάντηση βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας. Ο/Η σύντροφός σας σας δίνει όλες τις ενδείξεις. Εσείς απλά θα πρέπει να τις αντιληφθείτε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στη δουλειά σας, ζητήστε συμβουλές από τον/την αγαπημένο/η σας. Μια άλλη προοπτική θα σας φανεί χρήσιμη και εκείνοι θα χαρούν πολύ που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments