Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Η βραδινή χαλαρή βόλτα με τον Ζάεφ στα Σκόπια (vid)

Αλέξης Τσίπρας: Η βραδινή χαλαρή βόλτα με τον Ζάεφ στα Σκόπια (vid)
Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ με τις συζύγους τους σε βραδινή έξοδο στη γείτονα χώρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που επισκέφτηκε τα Σκόπια. Μπορεί η επίσκεψή να μην διήρκεσε αρκετά, αλλά ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα, πρόλαβε να πραγματοποιήσει βραδινή έξοδο στην πρωτεύουσα της Βόρειας Μακεδονίας.

Σε ρόλο ξεναγών ο Σκοπιανός ομόλογός του Ζόραν Ζάεφ και η σύζυγός του, η οποία νωρίτερα είχε ξεναγήσει την σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα στο κάστρο των Σκοπίων, αλλά και στον τάφο του Αλέξη Ζορμπά.

Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε δύο stories στον λογαριασμό του στο Ιnstagram, δείχνοντας τη χαλαρή διάθεση στη νυχτερινή βόλτα με τον φίλο του, όπως αποκαλεί τον Ζόραν Ζάεφ. «Βράδυ στην πόλη των Σκοπίων», έγραψε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί, ότι ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας  επέλεξε να ακολουθήσει ενδυματολογικά τον Αλέξη Τσίπρα και να μη φορέσει γραβάτα.

Από την άλλη, η Μπέτυ Μπαζιάνα είχε επιλέξει μαύρο ταγιέρ, ενώ η σύζυγος του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας ντύθηκε με λευκό σακάκι και μαύρο μπλουζάκι.

Η χαλαρή βραδιά έκλεισε την επίσκεψη του Ελληνα πρωθυπουργού στα Σκόπια και έγινε σαφές ότι οι δύο πολιτικοί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να δείξουν ότι ήθελαν να απολαύσουν την επιτυχία, όπως θεωρούν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Χαμόγελα και selfies από το πρωί

Σε κλίμα φιλικό, όπως τόνιζαν σε κάθε ευκαιρία οι Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ, πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Ελληνα πρωθυπουργού στη Βόρεια Μακεδονία. Ηταν η πρώτη επίσκεψη Ελληνα πρωθυπουργού μετά την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μάλιστα, η περιβόητη selfie Τσίπρα – Ζάεφ έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας για να δείξει το ευχάριστο κλίμα, έβγαλε μια φωτογραφία με τον καλό του φίλο, Αλέξη μπροστά από τους φωτορεπόρτερ.

Ζάεφ σε Τσίπρα: Η κόρη μου έχει boyfriend

Όταν ο Ζόραν Ζάεφ έβγαλε τις selfie που ήθελε με τον Αλέξη Τσίπρα και το επιτελείο του, ξενάγησε τον Έλληνα πρωθυπουργό στο γραφείο του.

Ο Ζόραν Ζάεφ, μάλιστα, όταν έφθασε με τον Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του, έδειξε στον Έλληνα πρωθυπουργό τις φωτογραφίες της γυναίκας του και της κόρης του. Μάλιστα, αποκάλυψε στον Αλέξη Τσίπρα ότι η κόρη του έχει σχέση.

Στο άκουσμα της λεπτομέρειας για τον boyfriend, ο Αλέξης Τσίπρας γέλασε και στη συνέχεια κάθισε στη δερμάτινη πολυθρόνα που βρίσκεται στο πρωθυπουργικό γραφείο του Ζάεφ, προκειμένου να αρχίσει η κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο ανδρών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments