Αυτοδιοίκηση

Περιφερειακές εκλογές 2019: Το “καρφί” Πατούλη για τη Δούρου

Περιφερειακές εκλογές 2019: Το “καρφί” Πατούλη για τη Δούρου
Ο Γιώργος Πατούλης και η Ρένα Δούρου διεκδικούν την Περιφέρεια Αττικής στις περιφερειακές εκλογές 2019.

Περιφερειακές εκλογές 2019: “Μετά από κάθε δημόσιο debate που διεξάγεται με αφορμή τις εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής, αναδεικνύονται δυο ζητήματα”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Και συνεχίζει επεξηγώντας: “Από την μια, η ένταση των προβλημάτων της Αττικής, «κληρονομιά» της ανεπάρκειας του «δίδυμου» Σγουρού – Δούρου, που διοίκησαν τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια κι αποτελούν ουσιαστικά τις δυο όψεις του ίδιου, κάλπικου νομίσματος. Από την  άλλη, οι ξεπερασμένες ιδεοληψίες και ο διχαστικός λόγος , που χαρακτηρίζουν την πολιτική διαδρομή της κας Δούρου.

Η κ. Δούρου μας λέει ότι δεν θα μετατρέψει την Αττική σε ιδιωτική κλινική ευεξίας. Το γνωρίζουμε ότι δεν μπορεί , γιατί απέδειξε αυτά τα πέντε χρόνια ότι είναι ανίκανη να προσελκύσει έστω κι ένα ευρώ νέας επένδυσης στην Αττική”.

Γιώργος Πατούλης – Φωτογραφία Eurokinissi


Εν συνεχεία, ο Γιώργος Πατούλης αναφέρει: “Ως θαυμαστής κι αυτή του Μαδούρο, παραμένει «κολλημένη» στις ξεπερασμένες ιδεοληψίες της και δηλώνει δημόσια την αντίθεση της στη μεγαλύτερη επένδυση που είναι σε εξέλιξη σήμερα στην Αττική.

Είναι προφανές ότι δεν επιθυμεί την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού υγείας κι ευεξίας στην Αττική, ενός ιδιαίτερα δυναμικού κι αναπτυσσόμενου κλάδου με τζίρο πάνω από 50 δις δολάρια το χρόνο παγκοσμίως, γι αυτό αναφέρεται ειρωνικά σε αυτόν. Απαξιώνει συστηματικά κάθε δημιουργική αναπτυξιακή πρωτοβουλία, γιατί δεν πιστεύει στην ανάπτυξη.

Δεν την ενδιαφέρει να αυξηθεί η αξία των περιουσιών των πολιτών της Αττικής, να έρθουν ιδιωτικές επενδύσεις , να δημιουργηθούν νέες και καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας , να βελτιωθούν τα εισοδήματα των εργαζομένων”.

Πολιτικοί σαν τη Δούρου επενδύουν στη φτώχεια και την εξαθλίωση των συμπολιτών μας για να τους πουλάνε πολιτική «προστασία» και να τους υφαρπάζουν την ψήφο , με φιλοδωρήματα και επιδόματα- ψίχουλα.

Επενδύουν στο διχασμό της κοινωνίας για να κρύψουν τα πολιτικά τους αδιέξοδα.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


“Στις 26 Μαΐου η Αττική κάνει μια Νέα Αρχή . Ξεκινάμε την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου αναπτυξιακού σχεδίου όχι για να μετατρέψουμε την Αττική σε ιδιωτική κλινική , αλλά για να τη βγάλουμε από την εντατική που την οδήγησε το αποτυχημένο δίδυμο Σγουρού Δούρου .

Στις 26 Μαΐου βγάζουμε κόκκινη κάρτα στο «διχασμό» των πολιτών της Αττικής”, καταλήγει ο Γιώργος Πατούλης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments