Τεχνολογία
pagenews.gr / Τεχνολογία / Το νέο κουμπί που θα εμφανιστεί στο Netflix και θα μας αλλάξει τη ζωή
Το νέο κουμπί που θα εμφανιστεί στο Netflix και θα μας αλλάξει τη ζωή | Pagenews.gr
Pagenews Team

Δίχως καμία αμφιβολία το Netflix έχει μπει για τα… καλά στη ζωή μας. Σειρές και ταινίες της διάσημης αμερικανικής εταιρίας διαδικτυακής ενοικίασης συζητιούνται παντού και από όλους.

Ωστόσο, είναι γεγονός ότι πολλές φορές από την πληθώρα επιλογών δεν ξέρουμε τι να επιλέξουμε. Η εταιρεία λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες σκέφτεται να μας απαλλάξει μια και καλή από αυτήν τη δύσκολη θέση με μια απλή προσθήκη.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Netflix, η πλατφόρμα δοκιμάζει το νέο κουμπί τυχαίας αναπαραγωγής για όλους εμάς που δεν μπορούμε ν’ αποφασίσουμε τι θέλουμε να δούμε.

Φωτογραφία Unsplash

Βασικός σκοπός της συγκεκριμένη λειτουργίας είναι να διευκολυνθούν οι χρήστες που θέλουν να δουν κάτι οικείο, σαν να προβάλλεται εκείνη την ώρα και να έχουν πάρει τη θέση τους μπροστά την οθόνη αναμένοντας την προβολή.

Ακόμα δεν είναι κάτι σίγουρο, ωστόσο η πρόταση φαίνεται να έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται σοβαρά. Netflix: Ραγδαία άνοδος συνδρομητών το πρώτο τρίμηνο του 2019

Φωτογραφία Unsplash

Μέσα στο 2019 η πλατφόρμα streaming είδε τα νούμερα της να παίρνουν ανοδική πορεία.

Συγκεκριμένα μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους είδε τους συνδρομητές του να αυξάνονται κατά 9.6 εκατομμύρια. Από αυτούς το 1.7 προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και οι υπόλοιποι προέρχονται από άλλες χώρες.

Αυτή είναι η καλύτερη επιβράβευση για το Netflix που επενδύει πολλά εκατομμύρια το χρόνο σε νέες σειρές και ταινίες.

Ετικέτες: 
2019