Video

La Casa de Papel: Έβγαλαν μέχρι και λαμπάδες στη Θεσσαλονίκη (vid)

La Casa de Papel: Έβγαλαν μέχρι και λαμπάδες στη Θεσσαλονίκη (vid)
Τρία αδέλφια στη Θεσσαλονίκη έχουν... πωρωθεί με το La Casa de Papel και έφτιαξαν μέχρι λαμπάδες, όπως και του Game of Thrones.

Λαμπάδες από την γνωστή τηλεοπτική σειρά La Casa De Papel αλλά και από το Game of Thrones, κλέβουν φέτος τις καρδιές μικρών και μεγάλων στο κατάστημα Γεράκης που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πέρα από τις δύο τηλεοπτικές σειρές, οι οποίες έχουν εμπνεύσει τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, λαμπάδες που παραπέμπουν σε αλμυρά και γλυκά εδέσματα κοσμούν επίσης τα ράφια και ενθουσιάζουν τους πελάτες. Κανείς μπορεί να δημιουργήσει το δικό του πασχαλινό τραπέζι από λαμπάδες – φαγητά, αφού μπορεί να βρει Κοκορέτσι, κάθε λογής κρεατικά και μπέργκερ, ενώ δεν λείπουν και τα γλυκά και τα φρούτα.

Η εταιρία Γεράκης δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου από το 1988 στη Θεσσαλονίκη και μπορείτε να τη βρείτε στην Ίωνος Δραγούμη 16 . Οι δημιουργικές τάσεις και οι καλλιτεχνικές ανησυχίες τους έκαναν να ασχοληθούν αποκλειστικά με τον κόσμο των κεριών και της πασχαλινής λαμπάδας τα τελευταία 20 χρόνια.

Το 1994 ξεκίνησαν να ασχολούνται με τη τέχνη του κεριού και το 2000 με τις πασχαλινές λαμπάδες. Ανάλογα με τις τάσεις και την εποχή λ.χ τα Χριστούγεννα, η επιχείρηση φτιάχνει και τις ανάλογες λαμπάδες.

Όπως δηλώνει και το προσωπικό του καταστήματος. »Προτεραιότητα μας έχει ο πελάτης, για αυτό ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη της ποιότητας και της αξιοπιστίας μέσω των προϊόντων που προσφέρουμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments