Πολιτική

Νίκος Παππάς: Απίθανη η ευχετήρια κάρτα του για το Πάσχα

Νίκος Παππάς: Απίθανη η ευχετήρια κάρτα του για το Πάσχα
Νίκος Παππάς: Ασυνήθιστη και ιδιαίτερη η ευχετήρια κάρτα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής.

Με έναν πρωτότυπο και ιδιαίτερο τρόπο ευχήθηκε για το Πάσχα ο Νίκος Παππάς, οποίος συνδύασε τις ευχές του με ένα όνειρο για το μέλλον. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, μετά τη συμφωνία Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού (ΕΛΔΟ) με τη NASA για την αποστολή στη Σελήνη είχε δηλώσει ότι  “πρόκειται για τεράστιο βήμα για την Ελλάδα αυτή η Συμφωνία, καθώς η χώρα μας θα πατήσει στη Σελήνη με δικό της όχημα, που θα κατασκευαστεί από Έλληνες επιστήμονες”.

“Η Ελλάδα γίνεται μέλος του γκρουπ των ελάχιστων χωρών που έχουν κατεβάσει δικό τους όχημα στη Σελήνη. Το όχημα αυτό θα παραμείνει για μερικές μέρες στη Σελήνη όπου θα μαζέψει δεδομένα, τα οποία θα είναι περιουσία του ελληνικού κράτους και ελληνικών ερευνητικών ιδρυμάτων.Οι προγραμματισμένες εκτοξεύσεις είναι το 2021 και το 2022. Δείξαμε ότι όταν υπάρχει συντονισμός δυνάμεων μπορούμε να πρωτοπορήσουμε”, τόνιζε ο Νίκος Παππάς.

Τώρα ο Νίκος Παππάς κατάφερε να συνδυάσει το Πάσχα με το Διάστημα στην ευχετήρια κάρτα του για τις άγιες μέρες.

«Άνθρωπο αργούμε… αβγό όμως θα στείλουμε μέχρι το 2022» γράφει η πασχαλινή κάρτα του υπουργού, ο οποίος δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την αποστολή «Ελλάδα στη Σελήνη», όπου η χώρα μας θα πατήσει στο έδαφος της Σελήνης με δικό της όχημα.

Ο Νίκος Παππάς συνδύασε τη διαστημική αποστολή με τις πασχαλινές ευχές και έτσι, στην χιουμοριστική κάρτα του υπάρχει ένα αβγό να κρέμεται από την κεραία του ελληνικού ρομποτικού οχήματος, που θα ξεκινήσει την πορεία του από το διαστημικό κέντρο Κένεντι το 2022.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments