Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: «Φερνάντο μείνε, έχουμε και Champions League!»

ΠΑΟΚ: «Φερνάντο μείνε, έχουμε και Champions League!»
Επίθεση αγάπης έξω από τα αποδυτήρια του «Θ. Κολοκοτρώνης» δέχθηκε ο Φερνάντο Βαρέλα από μικρούς και μεγάλους φίλους του ΠΑΟΚ.

Ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι πολιορκήθηκε από φιλάθλους του ΠΑΟΚ που του φώναζαν. “Φερνάντο μείνε, που θα βρεις καλύτερα. Έχουμε και Champions League. Δεν θέλεις να παίξεις στο Καμπ Νόου” του είπε χαρακτηριστικά ένας πατέρας, ενώ ο μικρός του γιος τον αγκάλιασε και του είπε “μείνε”.

Όπως αναφέρει η Metrosport, η αλήθεια είναι ότι ο Βαρέλα απόλαυσε τη στιγμή, αλλά δεν βγήκε ποτέ από το στόμα του η φράση “θα μείνω”, παρατείνοντας έτσι την αγωνία του κόσμου. ΠΑΟΚ και Βαρέλα έχουν κάνει μια παύση στις διαπραγματεύσεις τους και υπάρχει η πιθανότητα να ξανασυζητήσουν πριν τον τελικό του Κυπέλλου.

Οι δύο πλευρές έχουμε προχωρήσει σε παύση των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση της συνεργασίας τους και μάλιστα η πλευρά του παίκτη διαμηνύει ότι προχωρά σε επαφές με άλλους ενδιαφερόμενους συλλόγους.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι το ζήτημα έχει κλείσει οριστικά και είναι πιθανό αυτό που (δεν) συμβαίνει τώρα να αποτελεί μέρος της στρατηγικής και των δύο πλευρών. Άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά τα δεδομένα υποστηρίζουν ότι πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στις αρχές Μαΐου, είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις,.

Αν αυτό συμβεί, προφανώς, ο ΠΑΟΚ θα θελήσει να εκμεταλλευτεί το κλίμα ευφορίας που υπάρχει και την πίεση του κόσμου προς τον Αφρικανό αμυντικό. Καλό, όμως, είναι να περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις των επόμενων ημερών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments