Ελλάδα

Θήβα: Χαροπαλεύει το 8χρονο κοριτσάκι – Παραμένει στη ΜΕΘ (pics)

Θήβα: Χαροπαλεύει το 8χρονο κοριτσάκι – Παραμένει στη ΜΕΘ (pics)
Σε κρίσιμη κατάσταση η 8χρονη που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στη Θήβα.

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Αγλαΐα Κυριακού» το οκτάχρονο κορίτσι που τραυματίσθηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα, ανήμερα του Πάσχα στη Θήβα. Το κορίτσι, έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του με τα αδέρφια του και περίπου στις 16:00 το απόγευμα, έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος, χτυπημένο από σφαίρα στο πρόσωπο. Οι γονείς μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο της Θήβας και στη συνέχεια διεκομίσθη στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και από κει στο «Παίδων, Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα.

Η 8χρονη Αλεξία, όπως είναι το όνομα του άτυχου κοριτσιού μπήκε αμέσως χειρουργείο και οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τη σφαίρα η οποία είχε “καρφωθεί” στο κρανίο της σύμφωνα με όσα είπαν οι γιατροί. Από εκεί και έπειτα νοσηλεύεται διασωληνωμένο και με μηχανική υποστήριξη.

Το σπίτι του 8χρονου κοριτσιού – Φωτογραφία: tvstar.gr


Ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων Ε. Παπασάββας, μιλώντας στο newsit.gr δήλωσε ότι η κατάσταση του παιδιού χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Πρέπει να περάσουν δύο 24ωρα σίγουρα. Πάντως είναι βαριά το παιδί, είναι πολύ βαριά. Δίνει μάχη για τη ζωή του. Οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να σωθεί το παιδί» τόνισε.

Όπως γράφει το tvstar.gr, ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό και συλλέγουν στοιχεία για να εντοπίσουν τον δράστη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, πυροβολισμός δεν ακούσθηκε, ως εκ τούτου εξετάζεται η εκδοχή να εξοστρακίστηκε η σφαίρα από απόσταση, από πασχαλινό γλέντι που ήταν σε εξέλιξη στην περιοχή.

Να σημειωθεί, ότι την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Λιβαδειάς.

  • Το σημείο όπου χτυπήθηκε το 8χρονο κοριτσάκι:

Φωτογραφία: tvstar.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments