Πολιτική

Ντοκουμέντο: Τσίπρας και Πολάκης κάνουν μαζί διακοπές στην Κρήτη (pic)

Ντοκουμέντο: Τσίπρας και Πολάκης κάνουν μαζί διακοπές στην Κρήτη (pic)
Άριστες παραμένουν οι σχέσεις Τσίπρα - Πολάκη, παρά τις αναταράξεις που έχει προκαλέσει τελευταία στο εσωτερικό της κυβέρνησης ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Μετά το επεισόδιο ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο και την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ, όλοι περίμεναν πως ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας θα κρατούσε αποστάσεις από τον Κρητικό πολιτικό. Ωστόσο, κάτι τέτοιο διαψεύστηκε, αφού οι δύο τους κάνουν μαζί διακοπές στο Ροδάκινο Ρεθύμνου.

Ως γνωστόν, ο πρωθυπουργός, επιστρέφοντας από το Πεκίνο, το Μεγάλο Σάββατο, κατευθύνθηκε στην Κρήτη όπου ήδη βρίσκονταν η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα και οι δύο γιοί τους. Το μεσημέρι της Τρίτης, 30 Απριλίου, ο πρωθυπουργός συνέφαγε σε παραθαλάσσια ταβέρνα, παρέα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ο οποίος κατάγεται από τον Αργουλέ Σφακίων. Στη φωτογραφία, που δημοσιεύει το protothema.gr ο πρωθυπουργός φαίνεται χαλαρός με σορτσάκι, κοντομάνικο, γυαλιά ηλίου και καπελάκι.

Ο Αλέξης Τσίπρας, κάνει νόημα σε κάποιον. Στην άλλη άκρη του τραπεζιού, διακρίνεται ο Παύλος Πολάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες ο Αλέξης Τσίπρας με τον Παύλο Πολάκη βρίσκονταν μαζί και την Δευτέρα του Πάσχα στην περιοχή των Σφακίων.

Η εν λόγω φωτογραφία λοιπόν δείχνει ότι παρά τις κρίσεις που έχει επιφέρει στο εσωτερικό της κυβέρνησης με δηλώσεις του, οι σχέσεις του με τον πρωθυπουργό παραμένουν άριστες.

Δείτε τη φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Παύλο Πολάκη:

Πηγή φωτογραφίας: protothema.gr


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments