Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Πρόλαβε την Κορτράικ για τον Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ: Πρόλαβε την Κορτράικ για τον Ζίβκοβιτς
Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα και έκλεισε τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς πριν την Κορτράικ.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και έχει μπροστά του τον τελικό Κυπέλλου. Αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους του συλλόγου να “τρέχουν” παράλληλα τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Ο στόχος για τη νέα σεζόν είναι ξεκάθαρος. Να μπει η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρει εκ νέου τον τίτλο.

Οι “ασπρόμαυροι” γνωρίζουν καλά πως για να είσαι ανταγωνιστικός σε τρεις διοργανώσεις πρέπει να είσαι και πλήρεις σε όλες τις θέσεις. Οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να έχουν άλλη μια καλή λύση για το τέρμα, πίσω από τον Πασχαλάκη. Κινούμενοι προς αυτή την κατεύθυνση ήρθαν σε επαφή με την Ξάνθη για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ πρόλαβε τους μνηστήρες

Ο Σέρβος γκολκίπερ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στη χώρα μας την τελευταία διετία. Αυτό οδήγησε πολλές ομάδες να ενδιαφερθούν για την απόκτηση του. Πιο γρήγορα κινήθηκε ο ΠΑΟΚ που έδωσε τα χέρια με την Ξάνθη και τον έχει ήδη “κλείσει” για το καλοκαίρι. Εκτός από τις ομάδες εντός συνόρων, ο 30χρονος είχε σουξέ και στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα Κορτράικ παρακολουθεί εδώ και καιρό την περίπτωση του έμπειρου τερματοφύλακα και τελικά χτύπησε την πόρτα της Ελληνικής ομάδας. Βέβαια όταν το πήρε απόφαση ήταν πλέον αργά. Οι Βέλγοι ενημερώθηκαν από τους ανθρώπους της Ξάνθης ότι ο παίκτης δεν μπορεί να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα γιατί υπάρχει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Είναι θέμα ημερών να υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση από τις δυο ομάδες για την μετακίνηση του Σέρβου ποδοσφαιριστή. Με αυτό τον τρόπο ο “δικέφαλος του βορά” έχει μια δυάδα εξαιρετικός γκολκίπερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments