Αθλητισμός

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού μετά από 1.863 ημέρες

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού μετά από 1.863 ημέρες
Στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού μετά από 1.863 ημέρες ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού μετά από 1.863 ημέρες ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος αμυντικός βρέθηκε στο αρχικό σχήμα των «ερυθρολεύκων» στο ματς με την ΑΕΛ. Κι αυτό που έδειξε ο έμπειρος αμυντικός με την απόδοσή του είναι πώς έχει ακόμα τη δυνατότητα να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και να προσφέρει. Με την εμφάνισή του απέδειξε πώς «τελειωμένος» δεν είναι, ούτε πώς ήρθε να κολλήσει τα τελευταία «ένσημα». Ήταν σταθερός και μαχητικός. Τα χρόνια έχουν περάσει, αλλά τα στοιχεία που έχει ο Αβραάμ στο «ρεπερτόριό» του παραμένουν σταθερά και ικανά για να βοηθήσουν.

Η ουσία είναι πώς ο Έλληνας αμυντικός μπορεί να βοηθήσει. Όχι μόνο με την εμπειρία του, αλλά γενικά με την απόδοσή του. Παραμένει δυναμικός αμυντικός και οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται να έχουν τέτοιου τύπου παίκτες στο ρόστερ τους και την επόμενη χρονιά. Με τον Αβραάμ να κερδίζει με το «σπαθί» του και τη δουλειά του, τη θέση του, σύμφωνα με το gavros.gr.

Ο Αβραάμ βασικός μετά από 1.863 ημέρες

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ήταν στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο ματς με την ΑΕΛ. Ο έμπειρος αμυντικός των Πειραιωτών είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο ματς με την Ξάνθη πριν από λίγες εβδομάδες και στο τελευταίο ματς της σεζόν ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να του δώσει χρόνο συμμετοχής από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, λοιπόν, από το 2014. Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο είχε ξεκινήσει ως βασικός με τη φανέλα του Θρύλου ο Αβραάμ έγινε στις 30 Μαρτίου του 2014, σε ένα ματς όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 1-0 του Άρη. Μετά από 1.863 ημέρες, λοιπόν, ξανά βασικός με την αγαπημένη του ερυθρόλευκη φανέλα ο Αβραάμ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments