Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι

Μέγκαν Μαρκλ: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι
Η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε χωρίς προβλήματα και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η Μέγκαν Μαρκλ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Νωρίτερα μέσα στη μέρα έγινε γνωστό ότι ένιωσε έντονους πόνους και η μεγάλη ώρα δεν ήταν μακριά. Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε επίσημα ότι σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι κράτησε στην αγκαλιά της ένα υγιέστατο αγοράκι. Αυτό είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού και 7ο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου. Το νεογέννητο αναμένεται να έχει διπλή υπηκοότητα καθώς η μητέρα του είναι Αμερικανή.

Το μωρό του Πρίγκιπα Χάρι είναι το όγδοο δισέγγονο της 93χρονης Βασίλισσας Ελισάβετ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νεογέννητο δεν φέρει τον τίτλο του Πρίγκιπα. Αυτό πρέπει να γίνει από την ίδια του την προγιαγιά. Ο 34χρονος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και η 37χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο σε μια παραμυθένια τελετή στην κατοικία της βασίλισσας στον Πύργο του Ουίνδσορ.

Τα λόγια του Πρίγκιπα Χάρι

Λίγα λεπτά μετά την γέννηση του μωρού ο Πρίγκιπας Χάρι μίλησε μπροστά στις κάμερες και δεν μπορούσε να κρύψει με τίποτα το χαμόγελο του. “Είναι η πιο απίστευτη εμπειρία που μπορούσα να φανταστώ”, ήταν τα λόγια του.

Το Παλάτι ανακοίνωσε ότι το μωρό γεννήθηκε στις 07.26 το πρωί ώρα Ελλάδας και ζυγίζει 3 κιλά και 200 γραμμάρια. Ο Δούκας του Σάσεξ ήταν παρών στην γέννα και ενημερώθηκαν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ είναι δίπλα στην κόρη της. Τόσο ή Μέγκαν όσο και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους. Το ζευγάρι προχώρησε και σε σχετική ανάρτηση στο instagram.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments