Μedia

Η Επιστροφή: Ο Ορέστης κάνει μια πρόταση στον Νικήτα που θα ταράξει τα νερά

Η Επιστροφή: Ο Ορέστης κάνει μια πρόταση στον Νικήτα που θα ταράξει τα νερά
Η Επιστροφή: Συνταρακτικές εξελίξεις στο αποψινό (7/5/19) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς

Καθηλωτικές οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς “Η Επιστροφή” στο οποίο ο Πέτρος εξοργίζεται με την απότομη συμπεριφορά της Αθηνάς απέναντι στον Χάρη και την διώχνει απ’ το σπίτι, παρά τις προσπάθειες της Έλενας να δώσουν τόπο στην οργή. Παράλληλα ο Ζερβός θα συναντηθεί μ’ έναν άνθρωπο απ’ το σκοτεινό παρελθόν του, ενώ ο Γιάνναρης θ’ ανακαλύψει την ύπαρξη του Λευτέρη στην ζωή της Βίκυς. Ορέστης κάνει μια ακραία πρόταση στον Νικήτα για να σωθεί η Ντέλκουμ, ενώ την ίδια ώρα ο Χάρης ανακαλύπτει ότι η Έλενα θέλει να τον στείλει εσώκλειστο σ’ ένα κέντρο αποκατάστασης στην Αθήνα. Η Αθηνά περνάει στην αντεπίθεση και αποκαλύπτει στην Έλενα ένα σοκαριστικό γεγονός που έχει να κάνει με τον Πέτρο…

Η Επιστροφή είναι η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, η οποία έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Η ιστορία της σειράς είναι καθηλωτική, καθώς πριν από από 20 χρόνια μια οικογένεια έζησε το χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού. Ο Μάνος, ο 4χρονος γιος του Ορέστη (Αντώνης Καρυστινός) και της Έλενας (Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους), εξαφανίζεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της οικογένειας και της τοπικής κοινωνίας το αγοράκι αγνοείται.

Στα βασανιστικά χρόνια που ακολουθούν η Έλενα είναι η μόνη η οποία ελπίζει ότι ο γιος της θα βρεθεί και είναι ζωντανός. Κανείς άλλος στην οικογένεια δεν ελπίζει μαζί της. Η ίδια κλείνεται στον εαυτό της και παραμελεί τον άνδρα και τα παιδιά της που μεγαλώνουν με μοναδικό στήριγμα τον πατέρα τους, Ορέστη, που προσπαθεί να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη. Η σειρά του ΑΝΤ1 είναι μια διασκευή της επιτυχημένης σειράς “El regreso de Lucas” των Telefe/ViacomInternational Inc. που σάρωσε στους πίνακες τηλεθέασης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments