Πολιτική

Εκλογές 2019: Η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση για κωλυσιεργία στους όρους της προεκλογικής καμπάνιας

Εκλογές 2019: Η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση για κωλυσιεργία στους όρους της προεκλογικής καμπάνιας
"Ο κ. Τσίπρας τρέμει τις εκλογές και με φαιδρές δικαιολογίες το υπουργείο του κ. Παππά καθυστερεί την έκδοση της ΚΥΑ για το χρόνο προβολής των κομμάτων", λέει η ΝΔ.

Η ΝΔ με ανακοίνωσή της για τις εκλογές 2019 ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ότι καθυστερεί την έκδοση της απόφασης για τον χρόνο προβολής των κομμάτων. «Το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας τρέμει τις εκλογές το έχουν καταλάβει πια όλοι. Είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που μια κυβέρνηση δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα για να αποφύγει το αναπόφευκτο» αναφέρει η ΝΔ και συμπληρώνει «απομένουν μόλις 19 μέρες από την 26η Μαΐου και παρά τις καθημερινές οχλήσεις της ΝΔ, το υπουργείο του Νίκου Παππά με φαιδρές δικαιολογίες καθυστερεί αδικαιολόγητα την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) η οποία καθορίζει τους όρους, τις προϋποθέσεις και τον χρόνο προβολής των πολιτικών κομμάτων στα ΜΜΕ».

Η ΝΔ υπενθυμίζει πως «το 2014, η αντίστοιχη απόφαση είχε εκδοθεί στις 30 Απριλίου. Δηλαδή 25 ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου». Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί την κυβέρνηση «να σοβαρευτεί και να εκδώσει σήμερα κιόλας τη σχετική απόφαση. Οι εκλογές δεν είναι διακοπές για να τις αποκρύψουν από τους πολίτες».

«Ως εδώ»: Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ για τις ευρωεκλογές

Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ στο δρόμο προς τις ευρωεκλογές έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία. «Ως εδώ, αξίζουμε καλύτερα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», αναφέρεται στο τέλος του σποτ το οποίο θέλει να εκφράσει τη «βουβή οργή» των πολιτών την οποία σύμφωνα με στελέχη της ΝΔ, εντοπίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις περιοδείες στη χώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments