Πολιτική

Το τερμάτισε: Απίστευτη ανάρτηση ο Καμμένος για την Κουντουρά και τον Θεοχαρόπουλο

Το τερμάτισε: Απίστευτη ανάρτηση ο Καμμένος για την Κουντουρά και τον Θεοχαρόπουλο
Μια παλιότερη φωτογραφία της Έλενας Κουντουρά έδωσε έμπνευση στον Πάνο Καμμένο μετά την υπουργοποίηση Θεοχαρόπουλου

Ανάρτηση κατά του νεοδιορισμένου υπουργού Τουρισμού Θανάση Θεοχαρόπουλου, αλλά και της απερχόμενης υπουργού Ελενας Κουντουρά, έκανε στο twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είναι από τη Δευτέρα ο νέος υπουργός Τουρισμού στη θέση της παραιτηθείσας – λόγω υποψηφιότητας της στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ – Έλενας Κουντουρά.

Στην ανάρτηση, που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ανέβασε μια φωτογραφία από μία παλαιότερη εμφάνιση της Έλενας Κουντουράς με μία μαντήλα μπροστά από αφίσα διεθνούς έκθεσης τουρισμού. Όμως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ “πείραξε” με photoshop την εικόνα και αντικατέστησε το πρόσωπο την πρώην υπουργού με αυτό του Θανάση Θεοχαρόπουλου.

Ο Πάνος Καμμένος συνοδεύει τη φωτογραφία με την εξής δηκτική φράση: «Αραβική σοφία “οποίος δίνει ξένη έδρα παίρνει καρέκλα όποια δίνει καρέκλα κρατά την ξένη έδρα”».

Η αυθεντική φωτογραφία της Έλενας Κουντουρά

Η αυθεντική φωτογραφία πάνω στην οποία πειραματίστηκε το επιτελείο του Πάνου Καμμένου είναι από μια επίσκεψη της Έλενας Κουντουρά στη Σαουδική Αραβία, το 2015. Στην αυθεντική εικόνα είναι η κυρία Κουντουρά που φορά τη μαντήλα, τύπου τσαντόρ, μπροστά στην αφίσα.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες νωρίτερα ο κ. Καμμένος ανέβασε μια άλλη ανάρτηση με την οποία στόχευε στην Ελενα Κουντουρά. Σε εκείνη την ανάρτηση πόζαρε δίπλα σε μια ρήση που έγραφε ότι αν υπάρχει ένα αμάρτημα που δεν συγχωρείται είναι η αχαριστία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments