Αθλητισμός

Τελικός Κυπέλλου: Διαιτητής θα είναι ο Γερμανός, Φέλιξ Τσβάγιερ

Τελικός Κυπέλλου: Διαιτητής θα είναι ο Γερμανός, Φέλιξ Τσβάγιερ
Τελικός Κυπέλλου: Ο Γερμανός, Φέλιξ Τσβάγιερ θα είναι ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Τελικός Κυπέλλου: Από τη Γερμανία θα είναι αυτή τη φορά ο διαιτητής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Μετά τον Ισπανό Μπορμπαλάν, που ήρθε πέρσι και σφύριξε το αντίστοιχο ματς, είναι η σειρά του Γερμανού, Φέλιξ Τσβάγιερ. Θυμίζουμε πως στον φετινό τελικό θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το VAR, άρα ο Τσβάγιερ θα έχει μια έξτρα… βοήθεια. Όλη η ομάδα των διαιτητών θα είναι από τη Γερμανία, όπως και ο διαιτητής VAR, που θα είναι ο Σάσα Στέγκεμαν.

Αναλυτικά, βοηθοί του, θα είναι οι Τόρστεν Σίφνερ και Μάρκο Αχμούλερ, ενώ 4ος διαιτητής ο Γερμανός Σβεν Γιαμπλόνσκι και όχι Ελληνας όπως τις προηγούμενες φορές. Υπεύθυνος του VAR θα είναι ο Σάσα Στέγκεμαν με βοηθό του τον Μαρκ Μπορς. Παρατηρητής της ΚΕΔ θα είναι ο Λέιφ Λίντμπεργκ.

Το VAR δοκιμάστηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, ωστόσο τα προβλήματα δεν έλειψαν. Υπήρξε από την πρώτη δοκιμή μια σημαντική διαφορά στους χρόνους που η εικόνα πήγαινε στο ειδικά διαμορφωμένο βανάκι που βρισκόταν κάτω από τη θύρα 23 του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, το συγκεκριμένο θέμα λύθηκε και στην ΚΕΔ εκφράζουν αισιοδοξία πως θα πάνε όλα καλά το Σάββατο και θα λειτουργήσει κανονικά. Από την επόμενη περίοδο, πάντως, αναμένεται το VAR να μπει για τα καλά στη… ζωή του ελληνικού ποδοσφαίρου, έστω και αν ακόμα δεν υπάρχουν σε όλα τα γήπεδα οι προϋποθέσεις για να συμβεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments