Πολιτική

Απίθανη ατάκα Τσακαλώτου για τον Αλέξη Τσίπρα (vid)

Απίθανη ατάκα Τσακαλώτου για τον Αλέξη Τσίπρα (vid)
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την παρουσίαση των μέτρων ελάφρυνσης από τον Αλέξη Τσίπρα έκανε ένα απίθανο σχόλιο για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έχοντας στο πλευρό του τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και όλο το οικονομικό επιτελείο, παρουσίασε το απόγευμα της Τρίτης (7/5/19) ένα πακέτο μόνιμων μέτρων ελάφρυνσης. “Τώρα ήρθε η ώρα οι θυσίες του ελληνικού λαού να αρχίσουν να δικαιώνονται. Ήρθε η ώρα όσοι έβαλαν πλάτη στα δύσκολα,  οι πολλοί, να γευτούν τους καρπούς των κόπων τους”. Με αυτά τα λόγια ο κ. Τσίπρας παρουσίασε τα μέτρα στήριξης της κοινωνικής πλειοψηφίας, που θα εφαρμοστεί αρχής γενομένης από φέτος, δηλαδή το 2019, αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος έκανε ένα απίθανο σχόλιο για τον πρωθυπουργό. Ο πρωθυπουργός μίλησε με λεπτομέρειες για τις οικονομικές εξελίξεις και αναφέρθηκε στο πακέτο παροχών με αναλυτικά στοιχεία. Τότε, ο κ. Τσακαλώτος, αστειευόμενος είπε: “Απ’ ότι φαίνεται τα οικονομικά του Αλέξη βελτιώνονται πιο γρήγορα από τα ελληνικά τα δικά μου”.

Ο υπουργός Οικονομικών δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και τις επερχόμενες εκλογές, για τις οποίες έκανε και μία πρόβλεψη: «Όταν οι ιστορικοί του μέλλοντος θα εξετάσουν τις δύο τετραετίες του ΣΥΡΙΖΑ 2015-2019 και 2019-2023 θα δουν ότι η χρονική στιγμή της καμπής ήταν το καλοκαίρι του 2017 στο Eurogroup της Μάλτας, εκεί είναι που φάνηκε ότι μπορεί να αλλάξει η ελληνική οικονομία και ότι η Ελλάδα μπορεί να πάρει κάτι για το χρέος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments