Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η «αγάπη» του Σκινδήλια στον Γιαννακόπουλο

Ολυμπιακός: Η «αγάπη» του Σκινδήλια στον Γιαννακόπουλο
Ολυμπιακός: Μία στιγμή μακριά από εντάσεις και διαφωνίες για τον Γιώργο Σκινδήλια και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ολυμπιακός: Πολλές οι ιστορίες από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και μία εξ αυτών είναι η στιγμή που ο Γιώργος Σκινδήλιας έδειξε την… αγάπη του στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με το gavros.gr, σε μία ανύποπτη στιγμή, πήρε τον λόγο και είπε στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Δημήτρη, ειλικρινά στο λέω, μέσα από την καρδιά μου αυτό, μακάρι να έρθει η μέρα και να έχεις και εσύ την αγάπη του κόσμου, όπως την έχουν οι Αγγελόπουλοι που έχουν πάρει Ευρωλίγκες και εσύ όχι. Να σε αγαπάνε και εσένα το ίδιο, όπως τους Αγγελόπουλους. Στο λέω ειλικρινά αυτό. Να σε αγαπάει έτσι ο κόσμος σου όπως τους Αγγελόπουλους ο κόσμος του Ολυμπιακού».

Αυτή ήταν μία στιγμή μακριά από εντάσεις και διαφωνίες σε πείσμα πολλών που θέλουν τους δύο να τσακώνονται συνέχεια. Τα λόγια του Γιώργου Σκινδήλια το αποδεικνύουν άλλωστε.

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το ματς με Προμηθέα

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε συνολικό πρόστιμο 4.800 ευρώ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας στον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στον Προμηθέα στο ΣΕΦ. Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι τιμωρήθηκαν με πρόστιμο για υβριστικά συνθήματα, αλλά και επεισόδια που συνέβησαν στο ΣΕΦ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Πατρινούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ: α) για κάθε επίσημη ειδοποίηση πλην της πρώτης για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ποινή επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00€) ΕΥΡΩ, ήτοι συνολικά δύο επιπλήξεις και συνολικό χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων οκτακοσίων (2.800,00€) ΕΥΡΩ και

β) για περίπτωση επεισοδίων μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (κερκίδες, αποδυτήρια κλπ.) κατά την διάρκεια του αγώνα χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 8-5-2019.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments