Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Γέφυρες επιστροφής από Λουντ

Παναθηναϊκός: Γέφυρες επιστροφής από Λουντ
Ο μανατζερ του Φινλανδού επικοινώνησε με τον Παναθηναϊκό.

Ενδιαφέρον για να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό έδειξε ο Ρόμπιν Λουντ. Ο πρώην πράσινος αγωνίζεται στην ισπανική Σπόρτινγκ Χιχόν και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να μείνει ελεύθερος. Ο μάνατζερ του Φινλανδού επικοινώνησε με τον Παναθηναϊκό με σκοπό την επιστροφή του Λουντ στο τριφύλλι.

Ο Ρόμπιν Λουντ πήγε στον Παναθηναϊκό επί των ημερών του Τάκη Φύσσα από την Ελσίνκι και το καλοκαίρι του 2018 ο Νίκος Νταμπίζας προσπάθησε όσο ήταν δυνατόν για να τον κρατήσει στο «τριφύλλι» δίχως αποτέλεσμα. Ο 26χρονος πολυσύνθετος Φινλανδός μέσος προτίμησε να συνεχίσει στη Σπόρτινγκ Χιχόν και την ισπανική Σεγούνδα Ντιβισιόν, κάνοντας όνειρα ανόδου στην Πριμέρα, τα οποία συμβάδιζαν με τις φιλοδοξίες της ομάδας του που έχει από τα μεγαλύτερα μπάτζετ στην κατηγορία.

Μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ο Λούντ δεν μένει ελεύθερος άμεσα καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2020. Ο Φιλανδός έχει να αγωνιστεί ως βασικός στο πρωτάθλημα από τις 15 Δεκεμβρίου του 2018 και τα δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν ότι δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ της Χιχόν για την επόμενη σεζόν. Ο Λουντ θα μπορούσε να απασχολήσει μόνο σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος και ρίξει τις αποδοχές του κάτω από τις 400-450.000 ευρώ με τις οποίες αμείβεται από την ισπανική ομάδα.

Παναθηναϊκός: Θέλει να επιστρέψει ο Αμπέντ

Και ο Μεχντί Αμπέντ πρόσφατα έριξε γέφυρες προς τον Παναθηναϊκό για να διαπιστώσει τις συνθήκες που επικρατούν στο σύλλογο. Ο «τοξοβόλος» αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας και συγκεκριμένα στη Ντιζόν. Σύμφωνα με την ΕΦΣΥΝ, Δεν έχει ξεχάσει την Ελλάδα και έπειτα από δύο θητείες στον Παναθηναϊκό δεν θα ήταν αρνητικός υπό τις κατάλληλες οικονομικές προϋποθέσεις να έρθει και πάλι στην Αθήνα.

Ο Μεχντί Αμπέντ υπήρξε ανακάλυψη του Νίκου Νταμπίζα που τον έφερε στο «τριφύλλι» από τις ρεζέρβες της Νιούκασλ. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα και τη Ντιζόν, από την οποία μένει ελεύθερος στα τέλη του Ιουνίου. Το σίγουρο είναι ότι οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχουν ανέβει αισθητά, έχοντας καθιερωθεί στην Εθνική Αλγερίας (7 συμμετοχές, για πρώτη φορά βασικός στο Nations Cup τον περασμένο Μάρτη) και πραγματοποιήσει 26 συμμετοχές με 3 γκολ στο φετινό Σαμπιονά.

Ο 27χρονος Αμπέντ τον περασμένο Γενάρη εξετάστηκε από τον Μαρσέλο Μπιέλσα για τη Λιντς, παρότι η ομάδα του είναι σε δύσκολη θέση και παλεύει για την παραμονή στη γαλλική Λιγκ 1. Ως ελεύθερος πια, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του, το οποίο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ειδικά εάν η Ντιζόν δεν καταφέρει να σωθεί. Αν και το κασέ του δύσκολα θα μπορούσε να προσεγγιστεί από το «Τριφύλλι», ο Νίκος Νταμπίζας είναι ο άνθρωπος που θα μπορούσε να επαναφέρει τον Αλγερινό πίσω στην ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments