Ελλάδα

Κοζάνη: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση

Κοζάνη: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση
Φρίκη στην Κοζάνη. Το πτώμα εντοπίστηκε σε εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων.

Πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση βρέθηκε στην μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στην Κοζάνη. Πρόκειται για μέρος ανθρωπίνου σώματος που εντοπίστηκε στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας διαλογής των απορριμμάτων. Ο εργατοτεχνίτης της βάρδιας που εντόπισε το ανθρώπινο σώμα ενημέρωσε τον προϊστάμενο μηχανικό λειτουργίας και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Άμεσα στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της ασφάλειας Κοζάνης, ο ιατροδικαστής και συνεργείο του ΕΚΑΒ. Το πτώμα μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου θα γίνουν εργαστηριακές αναλύσεις προκειμένου να εξακριβωθεί εάν πρόκειται για άνδρα η γυναίκα.

Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ΔΙΑΔΥΜΑ Δημοσθένης Μαυρίδης, τις επόμενες ημέρες θα γίνει προσπάθεια να διευκρινιστεί από ποια περιοχή μπορεί να προέρχεται το πτώμα ελέγχοντας τα φορτηγά της εταιρίας. Οι υπεύθυνοι του εργοστασίου ΔΕΔΑΔΥΜ αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο για το συμβάν και παρέπεμψαν για πληροφορίες στις αστυνομικές αρχές.

Από την Αστυνομία στην Κοζάνη δεν μπορούν να εξάγουν από την αυτοψία στον χώρο ασφαλή συμπεράσματα και έτσι ακόμα και το φύλο της σορού θα εξακριβωθεί εργαστηριακά, ενώ θα γίνει έλεγχος και μέσω DNA για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για άτομο που έχει τυχόν δηλωθεί η εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilfe.gr το πτώμα λόγω της πλήρους αποσύνθεσης στην οποία εντοπίστηκε είναι δύσκολο να διευκρινιστεί αν ανήκει σε άντρα ή γυναίκα, καθώς επίσης και από ποιας περιοχής τα απορρίμματα προέρχεται. Το πτώμα θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να προσδιοριστούν τα στοιχεία του (φύλλο, ηλικία) και τα αίτια του θανάτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments