Ελλάδα

Θήβα: Ξυπνάει από την καταστολή η 8χρονη Αλεξία

Θήβα: Ξυπνάει από την καταστολή η 8χρονη Αλεξία
Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας της μικρής Αλεξίας, η οποία δέχτηκε την σφαίρα στο κεφάλι από έναν 54χρονο, που έριχνε μπαλωθιές την Κυριακή του Πάσχα στη Θήβα.

Ευχάριστα είναι τα νέα από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», για την 8χρονη Αλεξία που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι από έναν 54χρονο, που έριχνε μπαλωθιές την Κυριακή του Πάσχα στη Θήβα.  Όπως ανέφερε σε σχετικό ρεπορτάζ ο Alpha, οι γιατροί κατάφεραν να επαναφέρουν σιγά–σιγά το παιδί, που από το Πάσχα βρισκόταν σε καταστολή. Η 8χρονη φαίνεται πως ανταποκρίνεται. Την Παρασκευή το πρωί, η Αλεξία άνοιξε τα μάτια της κι έπιασε σφιχτά το χέρι της μαμάς της, με τους γονείς της να κλαίνε από χαρά και συγκίνηση.

Η μητέρα της 8χρονης εξέφραζε την πίστη της από την πρώτη στιγμή. «Θα πιστέψουν στο Θεό και αυτοί που δεν πίστεψαν ποτέ» είχε πει όταν οι ελπίδες για το αγγελούδι της ήταν λιγοστές. Η 8χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Θηβών, ακολούθως στη Χαλκίδα, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στην Αθήνα, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε χτυπηθεί στη δεξιά κροταφική χώρα από πυροβόλο όπλο, με τη βολίδα να παραμένει σφηνωμένη εντός του κρανίου. «Η Αλεξία μας, άνοιξε τα μάτια της, έσφιξε δυνατά το χέρι της μητέρας της, για πρώτη φορά νιώθουμε χαρούμενοι, έπιασαν τόπο οι προσευχές μας» είπε περιχαρής και με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της Αλεξίας. «Θέλω να το πείτε. να αλλάξει τώρα ο νόμος, να μην περάσει άλλος γονιός αυτό που περνάω εγώ τώρα» τόνισε μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου. «Πάει καλύτερα. Το ένστικτό μου λέει ότι η Αλεξία μου θα συνέλθει και θα επιστρέψουμε σύντομα στο σπίτι μας» έλεγε ανακουφισμένη η μητέρα της.

Εντός της ημέρας αναμένεται και η ενημέρωση των ιατρών.O 55χρονος που τραυμάτισε με αδέσποτη σφαίρα την 8χρονη αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

«Θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν και δεν φυγάδευε το όπλο» είχε πει ο πατέρας του κοριτσιού

Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού που χτυπήθηκε από την αδέσποτη σφαίρα στη Θήβα είπε ότι δεν θα συγχωρήσει τον 54χρονο. «Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον δράστη. Ας τον συγχωρέσει ο Θεός. Θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν μόνος του και δεν προσπαθούσε να στείλει το όπλο στην Αθήνα», είπε ο πατέρας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open. «Η συμπεριφορά του δείχνει πως δεν είναι σωστός άνθρωπος. Φέρθηκε πολύ άσχημα», ανέφερε ο πατέρας. «Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στον Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας», είχε πει πριν από λίγες ημέρες η μητέρα της Αλεξίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments