Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδος 2019: Στην Ακρόπολη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδος 2019: Στην Ακρόπολη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδος 2019: Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην Ακρόπολη πριν τον μεγάλο τελικό.

Κύπελλο Ελλάδος 2019: Σε λίγες ώρες ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας. Αυτό το παιχνίδι θα κρίνει τον τελευταίο τίτλο της σεζόν. Οι “ασπρόμαυροι” έχουν ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και θέλουν να φτάσουν στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας τους. Από την άλλη πλευρά η “Ένωση” θέλει να κλείσει τη χρονιά με έναν τίτλο.

Μετά από απόφαση του υπουργού αθλητισμού, ο τελικός θα διεξαχθεί χωρίς μαζική προσέλευση κόσμου. Οι δυο ομάδες θα έχουν στο πλευρό τους έναν συγκεκριμένο αριθμό προσκλήσεων. Αυτό δεν εμπόδισε τους φίλους του ΠΑΟΚ να κάνουν μια βόλτα στην Αθήνα. Μάλιστα επισκέφτηκαν και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Κύπελλο Ελλάδος 2019: “Ντόπες” και μετά Ακρόπολη για τους φίλους του ΠΑΟΚ

Οι οπαδοί των πρωταθλητών βρέθηκαν στο ξενοδοχείο της ομάδας για να “ντοπάρουν” ψυχολογικά τους παίκτες του Ρασβάν Λουτσέσκου λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι. Στη συνέχεια πέρασαν μια βόλτα από την Ακρόπολη και έβγαλαν τη σχετική φωτογραφία κρατώντας τις σημαίες και τα πάνο τους.

Στο ξενοδοχείο της ομάδας θα βρεθεί και ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές του. Πριν η αποστολή του ΠΑΟΚ μπει στο λεωφορείο και αναχωρήσει για το γήπεδο, ο ιδιοκτήτης της ομάδας θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου και των συνεργατών του.

Στη συνέχεια θα συνοδέψει την ομάδα μέχρι τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Μετά θα γυρίσει πίσω για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση από την τηλεόραση. Θυμίζουμε ότι ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά», τιμωρήθηκε με τρία χρόνια αποκλεισμό από τα γήπεδα για την εισβολή του στο περσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Αντίθετα, οι δύο γιοι του, Γιώργος και Νίκος, θα βρίσκονται κανονικά στις άδειες από κόσμο εξέδρες του γηπέδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments