Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Κουρμπέλης ο πρώτος για ανανέωση

Παναθηναϊκός: Κουρμπέλης ο πρώτος για ανανέωση
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του Δημήτρη Κουρμπέλη για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει να θέτει τις πρώτες του προτεραιότητες για τη νέα σεζόν. Οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα εκκρεμούντα ζητήματα για να αφοσιωθούν στα αγωνιστικά ζητήματα τους. Ένα από τα θέματα που «καίει» την ομάδα είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Κουρμπέλη. Το συμβόλαιο του αρχηγού του Παναθηναϊκού λήγει το καλοκαίρι του 2020, με τη διοίκηση της ομάδας να θέλει να το επεκτείνει για τουλάχιστον δύο ακόμη χρόνια.

Βέβαια, και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα. Κάποιες διερευνητικές κρούσεις που έγιναν άλλωστε από ομάδες του εξωτερικού, αφενός δεν ικανοποιούσαν τον Παναθηναϊκό αφού κυμαίνονταν στα 2-2,5 εκατ. ευρώ (κοστολογείται τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ) κι αφετέρου δεν κάλυπταν τον παίκτη. Όπως αποκαλύπτει μάλιστα η «Sportday», οι συζητήσεις για την ανανέωση των δύο πλευρών έχουν ήδη ξεκινήσει.  Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τον παίκτη. Πάντως, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ούτε από την πλευρά του Κουρμπέλη ούτε από εκείνη του Παναθηναϊκού.

Θετικός να παραμείνει ο Κουρμπέλης

Πάντως, στις τάξεις των «πρασίνων» θέλουν μέσα στις επόμενες ημέρες να λάβουν μια ξεκάθαρη εικόνα για τις προθέσεις του παίκτη. Σαφέστατα, πάντως, ο Παναθηναϊκός θα προσφέρει συμβόλαιο με βελτιωμένες απολαβές στον αρχηγό του. Άλλωστε αυτό του είχε τονίσει και ο Νίκος Νταμπίζας σε συζήτηση που είχαν πριν λίγο καιρό, χωρίς όμως να αναφέρει συγκεκριμένους αριθμούς. Ο Κουρμπέλης τότε είχε ανταποκριθεί θετικά και είχε εκφράσει τη διάθεση του να παραμείνει στην ομάδα.

Οι συζητήσεις αναμένεται να πάρουν πιο επίσημο χαρακτήρα στα μέσα Μαΐου. Τότε, η ΕΠΟ θα ανακοινώσει τα πορίσματα της για τους φακέλους αδειοδότησης, τους οποίους έχει εξετάσει λίγο καιρό πριν. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το σενάριο να πουληθεί ο Κουρμπελης ακόμη και μετά την ανανέωση του συμβολαίου του είναι υπαρκτό. Είναι αρκετές οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την περίπτωση του και πιθανόν να έδιναν τα χρήματα που ζητάει ο Παναθηναϊκός.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο σενάριο αυτή τη στιγμή δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Βλέπετε, και ο ίδιος δεν «καίγεται» ιδιαίτερα να φύγει. Άλλωστε, είναι μόλις 25 ετών και παράλληλα θέλει να συμβάλλει στην αναγέννηση της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments