Ελλάδα

Τροχαίο στην Πατησίων: Νεκρή η μία από τις δύο γυναίκες

Τροχαίο στην Πατησίων: Νεκρή η μία από τις δύο γυναίκες
Τραγική εξέλιξη από το τροχαίο στην Πατησίων. Μία από τις δύο γυναίκες που είχαν παρασυρθεί από ΙΧ έχασε τη ζωή της.

Το συγκλονιστικό τροχαίο στην Πατησίων σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης (9/5/19), όταν δύο γυναίκες παρασύρθηκαν από ΙΧ. Σήμερα έγινε γνωστό ότι η μία από τις δύο υπέκυψε στα τραύματά της.  Σύμφωνα με το OPEN TV, η πολυτραυματίας άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα το πρωί.

Το τροχαίο έγινε στη συμβολή της Πατησίων με την οδό Μηθύμνης, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα ΙΧ αυτοκίνητο «καβάλησε» με ταχύτητα τη διαχωριστική νησίδα, όπου βρίσκονταν οι δυο γυναίκες, και τις παρέσυρε. Οι γυναίκες εκσφενδονίστηκαν στο αντίθετο ρεύμα της Πατησίων και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες χτυπήθηκαν και από δεύτερο ΙΧ, ενός οδηγού ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Εκείνη την ημέρα περαστικοί ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ και οι δυο γυναίκες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Μάλιστα ο Γιώργος Μαθιόπουλος, πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ, οι διασώστες ανέφεραν ότι οι δυο γυναίκες υπέστησαν σοβαρά τραύματα κατά το τροχαίο δυστύχημα, όμως όταν έφθασαν στο νοσοκομείο ήταν ζωντανές. Οι γιατροί χαρακτήρισαν την κατάσταση των δυο γυναικών ως κρίσιμη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments