Αθλητισμός

Ατρόμητος: Ο Αναστασίου στη λίστα του

Ατρόμητος: Ο Αναστασίου στη λίστα του
Πλήρης επιβεβαίωση του pagenews.gr για το σενάριο που θέλει τον Γιάννη Αναστασίου να είναι στη λίστα του Ατρόμητου.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού και ο Γιάννης Αναστασίου είναι μία περίπτωση που απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός που αποχώρησε από την Κύπρο και τον πάγκο της Ομόνοιας βρίσκεται εντός της λίστας των «κυανόλευκων» που εξετάζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, ο 46χρονος προπονητής δεν βρίσκεται στις βασικές προτεραιότητες του Γιώργου Σπανού και του Γιάννη Αγγελόπουλου, καθώς στο πλάνο υπάρχουν δύο προπονητές από την ξένη αγορά.

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με κόουτς από το εξωτερικό και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις.

Σε περίπτωση βέβαια, που δεν προκύψει συμφωνία, ο Αναστασίου είναι από τις βασικές επιλογές, καθώς ο Ατρόμητος θεωρεί πως πρόκειται για μία πολύ καλή λύση. Το δεδομένο είναι ότι ο Ατρόμητος έχει μπει στην τελική ευθεία για να δώσει το χρίσμα στον επόμενο προπονητή του και θέλουν μέσα στις επόμενες μέρες να έχουν οριστικές εξελίξεις, ενδεχομένως και ανακοινώσεις.

Θυμίζουμε πως από χθες το pagenews.gr σας είχε ενημερώσει για το σενάριο που υπάρχει και θέλει τον Αναστασίου να βρίσκεται στο μυαλό των ανθρώπων του Ατρόμητου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας