Πολιτική

Εκλογές 2019: Το πρωτότυπο κόμικ για τον προεκλογικό αγώνα του ΚΚΕ

Εκλογές 2019: Το πρωτότυπο κόμικ για τον προεκλογικό αγώνα του ΚΚΕ
Ένα κόμικ που δημιούργησε ειδικά για την τελική ευθεία των Εκλογών 2019 ο γελοιογράφος Πάνος Ζάχαρης δημοσιοποίησε η ΚΝΕ.

Με ένα κόμικ του γελοιογράφου, Πάνου Ζάχαρη, που δημιούργησε ειδικά για την τελική ευθεία της εκλογικής μάχης, η ΚΝΕ καλεί τη νεολαία να κάνει τη διαφορά στις εκλογές της 26ης Μαΐου και να δυναμώσει το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε Δήμους και Περιφέρειες.

Στο πρωτότυπο κόμικ δύο νέοι περπατάνε στον δρόμο και προβληματίζονται για τις επικείμενες εκλογές. Καθώς προχωράνε πέφτουν πάνω σε μία αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα, το αγόρι λέει χαρακτηριστικά: “Πρέπει να φύγουν αυτοί!”. Το κορίτσι τότε με μεγάλη απορία τον ρωτάει: “Και να έρθουν οι άλλοι;;;”, καθώς πίσω τους υπάρχει σε στάση λεωφορείου προεκλογική αφίσα της Νέα Δημοκρατίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά από αρκετοί συζήτηση οι δύο νέοι καταλήγουν πως στις εκλογές πρέπει “να ψηφίσουμε αυτή τη φορά ΕΜΑΣ!”, περνώντας μπροστά απο ένα γκράφιτι του ΚΚΕ.

Δείτε το κόμικ του δημιουργού:

Ποιος είναι ο Πάνος Ζάχαρης;

Ο Πάνος Ζάχαρης είναι γελοιογράφος. Γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Από το 2008 εργάζεται στην εβδομαδιαία εφημερίδα ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, όπου δημοσιεύει γελοιογραφίες και σατιρικά φωτορεπορτάζ. Τα πρώτα του σκίτσα δημοσιεύτηκαν το 2004 στον «Οδηγητή» ενώ από το 2005 μέχρι το 2008 συνεργάστηκε με το περιοδικό «ΑΝΤΙ».

Το 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ του, με τίτλο «Αρνητικοί Συσχετισμοί», ενώ η διαδικτυακή σειρά κόμικ, υπό τον τίτλο «Working Dead» κέρδισε το βραβείο καλύτερου διαδικτυακού κόμικ στα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς 2017. To «Working Dead» αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε άλμπουμ μέσα στον Απρίλη, από τις εκδόσεις «Τόπος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments