Πολιτική

Τσακαλώτος για εκλογές 2019: Είναι νωρίς ακόμη, ας περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα

Τσακαλώτος για εκλογές 2019: Είναι νωρίς ακόμη, ας περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα
Τσακαλώτος για εκλογές 2019: Τι ανέφερε μετά την δημοσιοποίηση των exit poll της ΕΡΤ και των ιδιωτικών καναλιών.

Τσακαλώτος για εκλογές 2019: Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος για το αποτέλεσμα των εκλογών 2019.

Είναι νωρίς ακόμη, ας περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα” ανέφερε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά την δημοσιοποίηση των exit poll της ΕΡΤ και των ιδιωτικών καναλιών.

Ο κ. Τσακαλώτος τόνισε χαρακτηριστικά πως «οι δημοσκοπήσεις είναι σαν τα λουκάνικα. Δεν ξέρουμε πως γίνονται» και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ανέφερε πως περιμένει τα επίσημα αποτελέσματα.

Ο υπουργός Οικονομίας τόνισε ότι τόσο το Υπουργείο Οικονομικών όσο και ο ίδιος θεωρούν ότι όσο αργότερα γίνουν οι εθνικές εκλογές τόσο καλύτερα θα είναι για την κυβέρνηση καθώς ακόμη ο κόσμος δεν έχει καταλάβει την μεγάλη αλλαγή που συντελείται στην Ελλάδα.

Μετά την ανακοίνωση του exit poll, o κ. Τσακαλώτος υποστήριξε ότι μόνο το αποτέλεσμα που δίνεται δεν δείχνει κάτι, τονίζοντας ότι θα πρέπει να φανούν τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα νωρίς το βράδυ της Κυριακής.

Μάλιστα, ο υπουργός Οικονομικών παρομοίασε τις δημοσκοπήσεις και τα exit poll με τα… λουκάνικα, λέγοντας ότι «δεν ξέρει κανείς πως φτιάχτηκαν».

«Έχουμε ένα exit poll και όχι αποτελέσματα. Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι οι δημοσκοπήσεις και η στατιστική έχει ένα κοινό με τα λουκάνικα και αυτό το κοινό είναι ότι δεν θέλεις να δεις πώς φτιάχνονται» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments