Αθλητισμός

Ματιέ Βαλμπουενά: Υπογράφει και αποθεώνεται

Ματιέ Βαλμπουενά: Υπογράφει και αποθεώνεται
Ο Ματιέ Βαλμπουενά θα βρεθεί το απόγευμα στα γραφεία του Ολυμπιακού εκεί που αναμένεται να υπάρχει αρκετός κόσμος.

Λίγες ώρες έπειτα από την άφιξή του στην Ελλάδα, σήμερα τα ξημερώματα, ο Ματιέ Βαλμπουενά ετοιμάζεται να υπογράψει το συμβόλαιό του και να κάνει την πρώτη του γνωριμία με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε το πρωί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και γύρω στις 6 το απόγευμα θα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεταγραφή.

Παράλληλα, αναμένεται να αποθεωθεί από φίλους της ομάδας που του ετοιμάζουν υποδοχή, αντίστοιχη με εκείνη που έγινε πέρυσι όταν επέστρεψε στα παλιά λημέρια ο Γιάγια Τουρέ. Ο Ματιέ Βαλμπουενά που αποχώρησε από την τουρκική Φενέρ θα υπογράψει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και το ερχόμενο καλοκαίρι θα συζητήσει εκ νέου με την ΠΑΕ για πιθανή επέκταση.

Ο Βαλμπουενά έφτασε χθες τη νύχτα στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με την κάμερα του One Channel να τον περιμένει για να τον υποδεχτεί. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Βαλμπουενά εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στην Ελλάδα και μετέφερε τα… σπουδαία για σήμερα.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Για τα υπόλοιπα και τα πιο σπουδαία θα μιλήσουμε αύριο», δήλωσε ο Γάλλος στο One TV.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments