Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: «Τσεκάρει» Σούνιτς και Καμαβουάκα

Παναθηναϊκός: «Τσεκάρει» Σούνιτς και Καμαβουάκα
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει στη λίστα του τον Τόνι Σούνιτς και τον Ουίλσον Καμαβουάκα.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να εξασφαλίσει την πολυπόθητη άδεια και μπορεί να κάνει μεταγραφές χωρίς περιορισμούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνουν οικονομικές σπατάλες. Όλες οι περιπτώσεις που έχουν προταθεί θα εξεταστούν από τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα. Μπορεί για την ώρα να μην έχει γίνει κάποια κίνηση από τους “πράσινους”, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας χτενίζουν την αγορά για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Ένας από αυτούς είναι Τόνι Σούνιτς. Πρόκειται για τον 31χρονο στόπερ που αγωνίζεται με τη φανέλα της Ντιναμό Μόσχας, έχοντας καταγράψει 57 συμμετοχές σε δύο χρόνια και με το συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο. Ο έμπειρος αμυντικός έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται και έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό. Το κέντρο της άμυνας είναι ένα από τα ζητήματα που έχει να λύσει ο Γιώργος Δώνης.

Παναθηναϊκός: Στόχος η ενίσχυση της εμπειρίας

Μια άλλη ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι ο Ουίλσον Καμαβουάκα. Ο Κονγκολέζος αμυντικός μέσος αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία Γερμανίας με την φανέλα της Ντάρμασταντ και, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, δεν αποκλείεται να αποδεσμευθεί. Είναι άλλος ένας παίκτης, που διακρίνεται για το δυναμισμό του και «κολλάει» στις απαιτήσεις του Έλληνα τεχνικού, με την περίπτωσή του να παρακολουθείται.

Οι δυο ποδοσφαιριστές εξετάζονται σοβαρά από τους ανθρώπους της ομάδας και το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Το σίγουρο είναι ότι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν θα δώσει το ΟΚ αν δεν είναι σίγουρος για τους παίκτες που θα έρθουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments