Πολιτισμός

Beach Party Festival 2019: Στην Αγία Άννα το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ

Beach Party Festival 2019: Στην Αγία Άννα το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ
Όλοι οι δρόμοι αυτό το καλοκαίρι οδηγούν στην Εύβοια όπου θα πραγματοποιηθεί το Beach Party Festival 2019, το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών.

Το Beach Party Festival 2019, το νέο μουσικό φεστιβάλ στην όμορφη παραλία της Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου προσφέροντας πέντε ημέρες γεμάτες μουσική, διασκέδαση, βουτιές και πολλές εκπλήξεις σε μια μαγική τοποθεσία.

Το Beach Party Festival 2019 θα συνδυάζει συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών με διακοπές σε ένα φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ραδιοφωνικό σταθμό που θα παίζει ζωντανά 24 ώρες το 24ωρο, παράλληλες αθλητικές και άλλες δραστηριότητες. Παράλληλα, διάσημοι dj’s του Ministry of Sound club θα βρεθούν στο ειδικά διαμορφωμένο stage του, στο μεγαλύτερο festival που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Το Beach Party συνδυάζει την τεχνογνωσία της People Entertainment Group, της μεγαλύτερης εταιρείας live entertainment στην Ελλάδα – διοργανώτριας μέχρι και το 2017 του River Party στο Νεστόριο Καστοριάς και του Club Agia Anna, του ομορφότερου και πιο οργανωμένου camping της χώρας.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ λίγο πριν την έναρξη του Beach Party Festival 2019 ζήτησε από τον Γιώργο Ισαάκ, Διευθύνοντα Σύμβουλο της People Entertainment Group να περιγράψει πώς είναι να βρίσκεται πίσω από τη διοργάνωση του μεγαλύτερου μουσικού και κατασκηνωτικού φεστιβάλ στην Ελλάδα.

«Αποτελεί σίγουρα μια ιδιαίτερη πρόκληση και ταυτόχρονα τεράστια ευθύνη καθώς ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα φεστιβάλ στα πρότυπα των μεγάλων διεθνών φεστιβάλ και ο κόσμος που θα έρθει να ζήσει μια καταπληκτική εμπειρία» επισημαίνει ο κ. Ισαάκ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments