Video

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα ο Κυριάκος – Αυτοί οι παίκτες κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας (vid)

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα ο Κυριάκος – Αυτοί οι παίκτες κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας (vid)
Με τον καιρό να περνάει μακριά από τους δικούς τους, οι παίκτες του Survivor ήθελαν όσο τίποτε άλλο να ακούσουν νέα τους.

Λίγο πριν το ομαδικό αγώνισμα επάθλου στο Survivor, οι Έλληνες παίκτες αγωνίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας. Αυτή ήταν η πρώτη ευκαιρία να επικοινωνήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα μετά μετά την είσοδο των παλαίμαχων παικτών. Αυτοί που κέρδισαν ήταν από τις γυναίκες η Αφροδίτη και από τους άνδρες κέρδισε ο Κυριάκος.

Οι δύο νικητές μπορούσαν να επιλέξουν και ακόμη δύο άτομο να πάρουν μαζί τους στο έπαθλο. Οι δύο που επέλεξαν ήταν ο Νίκος και η Δήμητρα. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας υπήρξαν πολλές συγκινήσεις. Ο Κυριάκος κατέρρευσε από τη συγκίνηση και ξέσπασε σε κλάματα, αφού είναι ψυχολογικά φορτισμένος που δεν έχει δει την οικογένεια του για πολύ καιρό.

Αφού αγωνίστηκε και βγήκε νικητής επικοινώνησε με την οικογένειά του και δεν μπόρεσε να μην συγκινηθεί. Άλλωστε, ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές ότι του λείπουν πολύ και κάθε φορά που πρόκειται για έπαθλο επικοινωνίας βάζει τα δυνατά του για να κερδίζει. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι λιγότερο αυτή την φορά , αφού είχε πει πόσο ήθελε να επικοινωνήσει μαζί τους κι έτσι έδωσε τον καλύτερο του εαυτό!

Ωστόσο, άκουσε μια φωνή και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ενώ οι υπόλοιποι συμπαίκτες του συγκινήθηκαν κι εκείνη μαζί του. Ο ίδιος ήταν τόσο συγκινημένος που τα δάκρυά του έκαναν και τους συμπαίκτες του να λυγίσουν.

Survivor trailer: Τα δίνουν όλα οι ομάδες για το τελευταίο αυτοκίνητο

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor η άσπρη και η μαύρη ομάδα θα αγωνιστούν για το τελευταίο αυτοκίνητο στο Survivor, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Χικμέτ που είχε ως αποτέλεσμα να τον διακόψουν λόγω της ψυχολογικής φόρτισης που υπήρχε. Μάλιστα, θα δούμε και το κουίζ ερωτήσεων που οι Survivor 2019 θα αγωνιστούν εναντίων των Παλαίμαχων.

Δείτε το trailer:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments