Video

Λίβερπουλ – Τότεναμ: Οι ενδεκάδες του μεγάλου τελικού (vid)

Λίβερπουλ – Τότεναμ: Οι ενδεκάδες του μεγάλου τελικού (vid)
Οι ενδεκάδες που επέλεξαν οι δυο τεχνικοί για τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στη Λίβεπρουλ και την Τότεναμ.

Την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα παρατάσσει ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, στον αποψινό (1/6, 22:00) τελικό του Champions League  με την Λίβερπουλ στο «Wanda Metropolitano» της Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός τεχνικός συμπεριλαμβάνει στο αρχικό σχήμα τον Χάρι Κέιν, ο οποίος επανέρχεται μετά το σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός γηπέδων για 7 εβδομάδες. Στους «11» της Λίβερπουλ βρίσκεται ο Φιρμίνο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά και ο Τζόρνταν Χέντερσον.

Ο τελευταίος γίνεται μόλις ο 4ος παίκτης που θα είναι αρχηγός μίας αγγλικής ομάδας στους δύο ευρωπαϊκούς τελικούς της UEFA (Κύπελλο Πρωταθλητριών/Champions League – Κύπελλο UEFA/Europa League) μετά τους Έμλιν Χιουζ, Στίβεν Τζέραρντ (και οι δύο της Λίβερπουλ) και Τζον ΜακΓκόβερν (Νότιγχαμ Φόρεστ).

Οι 11 της Τότεναμ: Γιορίς, Τρίπιερ, Ρόουζ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνγκεν, Σον, Γουίνκς, Κέιν, Σισοκό, Άλι, Έρικσεν. Οι 11 της Λίβερπουλ: Άλισον, Φαμπίνιο, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Φιρμίνο, Μανέ, Σαλάχ, Χέντερσον, Ρόμπερτσον, Μάτιπ, Αλεξάντερ-Αρνολντ.

Η Τότεναμ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο για την επιστροφή του Χάρι Κέιν στην βασική ενδεκάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments