Πολιτική

Γιώργος Καμίνης: Δεν κρίνονται όλα από την παραμονή ή την αποχώρησή του Βενιζέλου

Γιώργος Καμίνης: Δεν κρίνονται όλα από την παραμονή ή την αποχώρησή του Βενιζέλου
Ο Γιώργος Καμίνης τοποθετήθηκε για το θέμα που έχει ανοίξει με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και την αποχώρησή του από το ΚΙΝΑΛ.

Ο Γιώργος Καμίνης πήρε την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΚΙΝΑΛ και αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έδειξε ανοιχτά την ενόχληση του και με προσωπική δήλωση έθεσε τον εαυτό του εκτός κόμματος. Όλα τα παραπάνω έχουν προκαλέσει μεγάλη συζήτηση για το μέλλον του Κινήματος Αλλαγής και αν οι πρόσφατες εξελίξεις θα επηρεάσουν τα ποσοστά του κόμματος.

Ο πρώην δήμαρχος Αθηνών μίλησε για την επιλογή της Φώφης Γεννηματά να τον βάλει στην πρώτη θέση στο επικρατείας, τονίζοντας πως και για τον ίδιο ήταν έκπληξη όταν το έμαθε. Σχετικά με την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο Γιώργος Καμίνης τόνισε πως «κάθε στέλεχος που επιλέγει να μην συμμετέχει σε αυτή τη μάχη, μας αφαιρεί κάτι από τη δύναμή μας. Δεν πιστεύω ότι κρίνονται όλα από την παραμονή ή την αποχώρηση Βενιζέλου, με όλο το σεβασμό, το πολιτικό σκηνικό είναι πολύ σύνθετο».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καμίνης αναφέρθηκε στα σενάρια που τον ήθελαν να σκέφτεται να παραιτηθεί: «Δεν παραιτούμαι από θέσεις ευθύνης, τόσο σημαντικές, μου ανετέθη αυτή η θέση και θα το πάω μέχρι το τέλος, έτσι έχω μάθει να κάνω στην ζωή μου, όπως είχα κάνει ως υποψήφιος δήμαρχος, ως ευρωβουλευτής, ως υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ».

Σχολιάζοντας την κίνηση Γεννηματά να τον τοποθετήσει επικεφαλής του Επικρατείας, δήλωσε πως «αποβλέπει στο να επανασυνδεθούμε με αυτό το υπόγειο ρεύμα των 212.000 ανθρώπων που ψήφισαν τότε και που προέκριναν μία συνέχεια του ΠΑΣΟΚ και ένα μεγάλο άνοιγμα».

Παράλληλα, ο κύριος Καμίνης θέλησε να επισημάνει πως το ΚΙΝΑΛ δεν είναι «συμπλήρωμα» κανενός: «Εμείς δεν πρόκειται να γίνουμε συμπλήρωμα της ΝΔ, έχουμε τον χώρο μας και πάμε να κυριαρχήσουμε στον χώρο μας» είπε για την Νέα Δημοκρατία.

«Πού θεμελειώνουν ότι με Καμίνη το ΚΙΝΑΛ πάει στον ΣΥΡΙΖΑ», αναρρωτήθηκε, τονίζοντας πως «συγκρούστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και με την δεξιά που διαδέχθηκα στον δήμο». «Εχουμε αυτόνομη πορεία και δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός», επισήμανε και προέβλεψε πως το ΚΙΝΑΛ στις εθνικές εκλογές θα έχει «μια πολύ καλή παρουσία, πιστεύω ότι θα πάμε πιο πάνω από το ποσοστό των ευρωεκλογών».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments