Πολιτική

ΑΝΕΛ: Σήμερα η οριστική απόφαση για τις εκλογές

ΑΝΕΛ: Σήμερα η οριστική απόφαση για τις εκλογές
Τα μέλη της Κ.Ο των ΑΝΕΛ συνεδριάζουν σήμερα, με στόχο να αποφασιστεί το αν θα συμμετέχουν, ή όχι, στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Ημέρα οριστικών αποφάσεων είναι η σημερινή για τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο. Η κοινοβουλευτική ομάδα και η Εκτελεστική γραμματεία του κόμματος θα συνεδριάσουν, ούτως ώστε να ληφθούν αποφάσεις σε σχέση με τις επικείμενες, εθνικές εκλογές.

Τα δεδομένα δεν φαίνεται να είναι υπέρ της καθόδου του κόμματος στις κάλπες του Ιουλίου. Το μικρό ποσοστό που έλαβε το κόμμα στις Ευρωεκλογές (0.8%, ήτοι 45.046 ψήφοι), ενισχύει τον παραπάνω συλλογισμό. Ωστόσο, τα πάντα θα κριθούν από τη σημερινή συνεδρίαση.

Η διεξαγωγή της συνεδρίασης είχε προαναγγελθεί τις προηγούμενες ημέρες, μέσω του εκπροσώπου του κόμματος. Συγκεκριμένα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είχαν αποφασίσει να αναμένουν τα αποτελέσματα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ούτως ώστε να διεξαχθεί η κρίσιμη συζήτηση για τις εθνικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, από το κόμμα είχε αναφερθεί ότι:

«θα αναμένουμε το β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και εν συνεχεία, αφού γίνει διαβούλευση με τα στελέχη, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση, όπου θα ληφθεί η κοινή απόφαση των οργάνων, την οποία και θα ανακοινώσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος».

Διαβάστε Eπίσης